Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Τhe forBIDDEN city: Χοροθεατρικό δρώμενο στο Ίδρυμα Β και Μ Θεοχαράκη

Τhe forBIDDEN city: Χοροθεατρικό δρώμενο στο Ίδρυμα Β και Μ Θεοχαράκη
Το Χοροθέατρο Ήρος Άγγελος συμμετέχοντας στο 10o Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων και την Athens Dance Week

παρουσιάζει την Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011 στις 20:00 στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη , το χοροθεατρικό δρώμενο “The forBIDDEN city”. Το συγκεκριμένο δρώμενο πρωτοπαρουσιάστηκε στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της πρόσφατης Νύχτας των Μουσείων και έλαβε πολύ μεγάλη επιτυχία. Διαρκεί μισή περίπου ώρα και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Ένα αγόρι και ένα κορίτσι βιώνουν τους ήχους, τα χρώματα και την ποίηση σε ένα δρώμενο εμπνευσμένο από την τρέχουσα έκθεση του κινέζου ζωγράφου, Jiang Guofang, στους εκθεσιακούς χώρους του Ιδρύματος Β. & Μ. Θεοχαράκη προσκαλώντας το κοινό σε μία διαδραστική περιήγηση.

 

Σκηνική σύλληψη, χορογραφία , μουσική επιμέλεια: Πέτρος Γάλλιας
Εικαστική επιμέλεια: Ήρος Άγγελος
Το κοστούμι του αγοριού είναι του Θοδωρή Βιδινιώτη

 

Ερμηνεύουν:
Αγόρι: Ορέστης Καρύδας
Κορίτσι: Ανδρονίκη Μαραθάκη

Ακούγονται αποσπάσματα από ποιήματα Κινέζων ποιητών

Ηχογραφημένη φωνή: Πέτρος Γάλλιας


Σχετικές ειδήσεις
Νέες Δυνάμεις: μια βραδιά για τους τελειόφοιτους των Ανώτερων Επαγγελματικών Σχολών Χορού
29.06.2016 14:30
Για τέταρτη φορά το Σωματείο Ελλήνων Χορογράφων σε συνεργασία με το Ελληνικό τμήμα του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού CID UNESCO, διοργανώνουν στο πλαίσιο του 15ου Φεστιβάλ του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων, που ολοκληρώθηκε, μια συμβολική βραδιά με τίτλο “Νέες Δυνάμεις” που τιμά την εκπαίδευση και υπογραμμίζει τη σημασία της.
Into her geo#metries, της Αθανασίας Κανελλοπούλου στο 15ο Φεστιβάλ του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων
07.06.2016 10:44
Η Αθανασία Κανελλοπούλου παρουσιάζει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στο πλαίσιο του 15ου Φεστιβάλ του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων, την παράσταση Into her geo#metries.
Διαδρομές, από το Χοροθέατρο Ακτίνα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
06.06.2016 13:16
Την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016, το Χοροθέατρο Ακτίνα παρουσιάζει στο πλαίσιο του 15ου Φεστιβάλ Xορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων, την παράσταση «Διαδρομές», στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Twisted Genders της Φένιας Αποστόλου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
27.05.2016 15:37
Η Φένια Αποστόλου, μετά την συμμετοχή της στο 13ο International Dublin Gay Theatre Festival στην Ιρλανδία ως ηθοποιός, παρουσιάζει την νέα της χορογραφική δουλειά «Twisted Genders» στο πλαίσιο του 15ου Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Κεντρική Σκηνή) την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 και ώρα 21:00.
Απόγειος από τις ομάδες Creo και Ρέον στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης
24.05.2016 11:32
Η ομάδα χορού Creo και η καλλιτεχνική ομάδα Ρέον παρουσιάζουν την νέα τους παραγωγή «απόγειος» στο πλαίσιο του 15ου Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων, την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης, στην Κεντρική σκηνή.