Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Τρία Πιθήκια Ξανακάθονται: Μουσικοθεατρική παράσταση στο Eliart

Τρία Πιθήκια Ξανακάθονται: Μουσικοθεατρική παράσταση στο Eliart
Το θέατρο Eliart παρουσιάζει τη μουσικοθεατρική παράσταση «Τρία Πιθήκια Ξανακάθονται», του Ανδρέα Ορφανίδη από την Κυριακή

22 Μαΐου και κάθε Κυριακή έως τις 19 Ιουνίου.

Η ζωή ενός ηθοποιού περνάει μπροστά απ’ τα μάτια μας  με συνοδοιπόρους μία τραγουδίστρια και έναν μουσικό . Ο ηθοποιός μπαινοβγαίνει στους ρόλους και ακροβατεί ανάμεσα στο κωμικό και το δραματικό με συντροφιά αγαπημένα τραγούδια. (Frank Sinatra, Adele, Nat King Cole, Whitney Houston, Cee Lo Green, Melissa Etheridge, The Beatles, Τζίμης Πανούσης, Αφοί Κατσιμίχα, Γιάννη Μηλιώκας, Παύλος Σιδηρόπουλος κ.α.)

 


Πρόκειται για μια παράσταση που ελπίζουμε να σας κάνει να γελάσετε, ίσως και να συγκινηθείτε, αλλά σίγουρα να περάσετε όμορφα ακούγοντας ζωντανά υπέροχα τραγούδια από ένα ευρύ μουσικό φάσμα απολαμβάνοντας το ποτό σας σ’ ένα από τα καλύτερα σημεία της πόλης, στο Βοτανικό.
Ελάτε στο φώς. Παίζουμε, θα δείτε...


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Παίζουν: Μαργαρίτα Βανδώρου - Ανδρέας Ορφανίδης
Κείμενο - Σκηνοθεσία: Ανδρέας Ορφανίδης
Επιλογή Τραγουδιών - Τραγούδι: Μαργαρίτα Βανδώρου
Ενορχήστρωση - Πλήκτρα: Δημήτρης Δερμάνης
Σχεδιασμοί Φωτισμών: Σάββας Αναστασιάδης

Σχετικές ειδήσεις
Οι «Γυναίκες» συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο!
17.11.2016 14:02
Οι «Γυναίκες», Φωτεινή Βελεσιώτου – Αναστασία Μουτσάτσου - Μυρτώ Αλικάκη, συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν όλο τον χειμώνα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, και να εξομολογούνται ιστορίες, μελωδίες και πάθη μιας ζωής. Μια μουσικοθεατρική παράσταση, όπου ο λόγος πλέκεται μαγικά με τη μουσική και τα τραγούδια, με σκοπό την κάθαρση μέσω της εξομολόγησης, σκηνοθετημένη από την Ελένη Γκασούκα.
Οι Δέκα Μικροί Νέγροι της Αγκάθα Κρίστι, στο θέατρο Eliart για δεύτερο χρόνο
07.11.2016 15:12
Μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε την προηγούμενη χρονιά η παράσταση «Δέκα μικροί νέγροι» της Αγκάθα Κρίστι σε σκηνοθεσία Γιώργου Φρατζεσκάκη, ανεβαίνει πάλι ανανεωμένη, με νέα διανομή στο Θέατρο ELIART.
Η μουσικοθεατρική παράσταση «Στης Πλάκας τις ανηφοριές» σε περιοδεία
20.07.2016 16:48
Μετά από τη μεγάλη επιτυχία και την sold out παρουσίασή της στο Θέατρο Badminton, η μουσική παράσταση της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας με τίτλο «Στης Πλάκας τις ανηφοριές» ταξιδεύει στην Ελλάδα.
Στης Πλάκας τις ανηφοριές: μια μουσικοθεατρική παράσταση στο Θέατρο Badminton
10.05.2016 10:37
Η Ένωση Επτανησίων Ελλάδας παρουσιάζει στο Θέατρο Badminton τη μουσικοθεατρική παράσταση, Στης Πλάκας τις ανηφοριές, για μία μόνο ημέρα, τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2016.
Καυτή σούπα σε υπόγειο: μια μουσικοθεατρική παράσταση στις 1002 Νύχτες
07.03.2016 13:12
Ο στιχουργός, συνθέτης, συγγραφέας και δημιουργός του συγκροτήματος «Ενδελέχεια», Δημήτρης Μητσοτάκης παρουσιάζει την παράσταση «Καυτή σούπα σε υπόγειο», ένα έργο βασισμένο στα βιβλία του “Καυτή Σούπα” και “Υπόγειος” (συνδημιουργία με τον Αλέξανδρο Σικιαρίδη), που κυκλοφόρησαν το 2007 (εκδ. Ελληνικά Γράμματα) και 2013 (εκδ. Τόπος) αντίστοιχα.