Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Latin y Flamenco στο Planet Music

Latin y Flamenco στο Planet Music
Tρεις ακόμα χορευτικές βραδιές με τους Latin Vibes και τους Endiquela, έρχονται στο Planet Music, στο Μετς στις 18, 19 και 20 Απριλίου.

Tρεις ακόμα χορευτικές βραδιές με τους Latin Vibes και τους Endiquela, έρχονται στο Planet Music, στο Μετς στις 18, 19 και 20 Απριλίου.

Οι Latin Vibes, είναι ένα κουαρτέτο που αποτελείται από την κιθάρα του Απόστολου Λεβεντόπουλου, τα drums του Σεραφείμ Μπέλου, το τραγούδι της Κουβανέζας Arlyn Gonzalez και το contra basso του Περικλή Τριβόλη και σαγηνεύει τους θεατές , με την μεταφορά της κουβανέζικης μουσικής, στη σκηνή . Η μουσική τους είναι μία μίξη παραδοσιακού Latin και Jazz Latin.

Οι Endiquela, από την άλλη, μεταφέρουν το Flamenco, από τους δρόμους της Σεβίλλης, στη σκηνή. Η συγχρονισμένη κίνηση και ο ρυθμός των δύο χορευτών (El Oruco & Carolina la Negra), συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό που καθηλώνει, μεταφέροντας την ατμόσφαιρα και το μέγεθος των συναισθημάτων που οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές αναβιώνουν επί σκηνής.

Η κιθάρα του Alessandro Chacom, τα κρουστά του Αρη Πατακουά και η φωνή του Antonio Carrasco, μεταφέρουν την παράδοση και το πάθος του χορού αυτού, ταξιδεύοντας τον θεατή, σε άλλες εποχές.

info
Οι παραστάσεις θα γίνουν στο Planet Music, Αρδηττού 44, στο Μετς
18, 19 και 20 Απριλίου 2008
Ωρα έναρξης: 21.30

Σχετικές ειδήσεις
Αναβολή - Ennio, το ζωντανό «καρτούν» με τα 100 πρόσωπα για δύο βραδιές στο Passport Κεραμεικός
08.11.2016 12:41
Ο Ennio Marchetto έρχεται στην Αθήνα για να μας παρουσιάζει τον Ennio, το ζωντανό «καρτούν» με τα 100 πρόσωπα για δύο βραδιές, στις 9 και 11 Δεκεμβρίου 2016 στο Passport Κεραμεικός. - Οι παραστάσεις αναβάλλονται
Ραντεβού στη Μικρή Επίδαυρο!
14.06.2016 12:27
Το πρόγραμμα της «Μικρής Επιδαύρου», που φέτος εκτείνεται από 1η έως 30 Ιουλίου, περιλαμβάνει έξι ενδιαφέρουσες μουσικές αλλά και θεατρικές εκδηλώσεις. Πιο συγκεκριμένα, το φιλοθεάμον κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει: Δύο συναυλίες ελληνικής μουσικής, μία ξεχωριστή μουσική παράσταση, δύο ιδιαίτερες θεατρικές παραστάσεις και μία θεατρική "έκπληξη" ...από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου!
Monaksxá (a lonely planet) από την Ειρήνη Φαναριώτη και την Terre de Semis στο Φεστιβάλ Αθηνών
08.06.2016 12:58
​Η Ειρήνη Φαναριώτη και η ομάδα Terre de Semis παρουσιάζουν στο Φεστιβάλ Αθηνών την παράσταση Monaksxá (a lonely planet).
Μαρμαρωμένες Τρωάδες στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
11.05.2016 10:52
Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης παρουσιάζει μία ιδιαίτερη παράσταση-ένα οπτικό-ηχητικό τοπίο με τρεις ξεχωριστούς περφόρμερς που μας μεταφέρουν τον τραγικό αποχαιρετισμό των γυναικών της Τροίας στην πατρίδα και τους νεκρούς τους, όταν νικημένες από τον πόλεμο, ακολουθούν τη μοίρα τους, τον δρόμο της σκλαβιάς στη χώρα των Ελλήνων νικητών.
Ο Κρητικός: Ο Μάριος Ιορδάνου ανεβάζει Διονύσιο Σολωμό στην Ευρώπη!
22.03.2016 14:43
Πρεμιέρα στον Καθεδρικό Ναό της Ζυρίχης θα κάνει ο Μάριος Ιορδάνου την 1η Απριλίου 2016 με τη νέα του παράσταση “Ο Κρητικός”, η οποία εν συνεχεία, στις 5 Απριλίου θα ανέβει στην Αίθουσα Καλλιτεχνών στο Μόναχο.