Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Latin y Flamenco στο Planet Music

Latin y Flamenco στο Planet Music
Tρεις ακόμα χορευτικές βραδιές με τους Latin Vibes και τους Endiquela, έρχονται στο Planet Music, στο Μετς στις 18, 19 και 20 Απριλίου.

Tρεις ακόμα χορευτικές βραδιές με τους Latin Vibes και τους Endiquela, έρχονται στο Planet Music, στο Μετς στις 18, 19 και 20 Απριλίου.

Οι Latin Vibes, είναι ένα κουαρτέτο που αποτελείται από την κιθάρα του Απόστολου Λεβεντόπουλου, τα drums του Σεραφείμ Μπέλου, το τραγούδι της Κουβανέζας Arlyn Gonzalez και το contra basso του Περικλή Τριβόλη και σαγηνεύει τους θεατές , με την μεταφορά της κουβανέζικης μουσικής, στη σκηνή . Η μουσική τους είναι μία μίξη παραδοσιακού Latin και Jazz Latin.

Οι Endiquela, από την άλλη, μεταφέρουν το Flamenco, από τους δρόμους της Σεβίλλης, στη σκηνή. Η συγχρονισμένη κίνηση και ο ρυθμός των δύο χορευτών (El Oruco & Carolina la Negra), συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό που καθηλώνει, μεταφέροντας την ατμόσφαιρα και το μέγεθος των συναισθημάτων που οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές αναβιώνουν επί σκηνής.

Η κιθάρα του Alessandro Chacom, τα κρουστά του Αρη Πατακουά και η φωνή του Antonio Carrasco, μεταφέρουν την παράδοση και το πάθος του χορού αυτού, ταξιδεύοντας τον θεατή, σε άλλες εποχές.

info
Οι παραστάσεις θα γίνουν στο Planet Music, Αρδηττού 44, στο Μετς
18, 19 και 20 Απριλίου 2008
Ωρα έναρξης: 21.30

Σχετικές ειδήσεις
Ραντεβού στη Μικρή Επίδαυρο!
14.06.2016 12:27
Το πρόγραμμα της «Μικρής Επιδαύρου», που φέτος εκτείνεται από 1η έως 30 Ιουλίου, περιλαμβάνει έξι ενδιαφέρουσες μουσικές αλλά και θεατρικές εκδηλώσεις. Πιο συγκεκριμένα, το φιλοθεάμον κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει: Δύο συναυλίες ελληνικής μουσικής, μία ξεχωριστή μουσική παράσταση, δύο ιδιαίτερες θεατρικές παραστάσεις και μία θεατρική "έκπληξη" ...από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου!
Monaksxá (a lonely planet) από την Ειρήνη Φαναριώτη και την Terre de Semis στο Φεστιβάλ Αθηνών
08.06.2016 12:58
​Η Ειρήνη Φαναριώτη και η ομάδα Terre de Semis παρουσιάζουν στο Φεστιβάλ Αθηνών την παράσταση Monaksxá (a lonely planet).
Μαρμαρωμένες Τρωάδες στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
11.05.2016 10:52
Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης παρουσιάζει μία ιδιαίτερη παράσταση-ένα οπτικό-ηχητικό τοπίο με τρεις ξεχωριστούς περφόρμερς που μας μεταφέρουν τον τραγικό αποχαιρετισμό των γυναικών της Τροίας στην πατρίδα και τους νεκρούς τους, όταν νικημένες από τον πόλεμο, ακολουθούν τη μοίρα τους, τον δρόμο της σκλαβιάς στη χώρα των Ελλήνων νικητών.
Σε μαύρο πλαίσιο, για λίγες παραστάσεις στο Casablanca Music Hall
09.02.2016 14:25
Το Casablanca Music Hall παρουσιάζει για τέσσερις μόνο παραστάσεις από τις 15 Φεβρουαρίου 2016, την διαδραστική παράσταση «Σε μαύρο πλαίσιο».
Η ώρα του διαβόλου, του Fernando Pessoa στο Θέατρο Αριστοτέλειον
12.11.2015 12:51
Λίγο πριν το τέλος του 2015, η ανατρεπτική ομάδα της Dada – Art και ο εκκεντρικός σκηνοθέτης Γρηγόρης Αποστολόπουλος μεταφέρουν στο θέατρο ακόμη ένα τολμηρό κείμενο σε μία παράσταση γεμάτη εντάσεις και ανατροπές.