Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Reality στο 104 Θέατρο κέντρου λόγου και τέχνης

Reality στο 104 Θέατρο κέντρου λόγου και τέχνης
Το 104 Θέατρο Κέντρο Λόγου και Τέχνης παρουσιάζει την παράσταση με τίτλο «Reality» σε σκηνοθεσία Χριστίνας Χριστοφή από

τις 5 Μαΐου 2011

 

Η παράσταση:

Η καθήλωση στην παιδική ηλικία. Η καθήλωση μπροστά στην τηλεόραση . Σε μια εποχή που η επικοινωνία γίνεται μέσω skype και η ιδιωτική ζωή γίνεται δημόσια, σε μια εποχή που οι ευθύνες μετατίθενται σε άλλους, το reality είναι ένα έργο για μια οικογένεια που καταφεύγει σε ένα reality show για να βρει απαντήσεις.

 

Δύο παιδιά που κατηγορούν τους γονείς τους κι ένας πατέρας που παραδέχτηκε την ενοχή του. Μια οικογένεια με δεσμούς, καλές στιγμές αλλά και τραύματα και ακυρώσεις. Το reality είναι μια παράσταση που αναγνωρίζει και αποδέχεται το τραύμα ενώ θέλει να το ξεπεράσει, να το σχολιάσει και να το αφήσει εκεί που συνέβη, στην παιδική ηλικία. Μια παράσταση που καλεί, επιτέλους, στην ενηλικίωση. 

 

Συντελεστές


Ηθοποιοί:
Δημήτρης Μαζιώτης
Μαρία Μπρανίδου
Μανώλης Μαυροματάκης
(σε απ’ ευθείας σύνδεση)

Θεατρικό έργο:
Άννα Καραμπά

Σκηνοθεσία:
Χριστίνα Χριστοφή

Φωτισμοί:
Βασίλης Κλωτσοτήρας

Σκηνοθέτης video:
Γιάννης Μπουγιούκας

Σκηνικά:
Δήμητρα Παναγιωτοπούλου

Μουσική:
Ιωσήφ Μπαγετάκος

Β. Σκηνοθέτη:
Καλλιόπη Ξανθοπούλου

Σχετικές ειδήσεις
Του κύκλου τα γυρίσματα, από το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας στο Θέατρο Τέχνης
24.11.2016 10:22
Μια συγκινητική παράσταση από το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας που παρακολουθήσαμε με τα μέλη του Σωματείου Πολιτών "Διάζωμα" τον Απρίλιο 2016 στο αρχαίο θέατρο Κασσώπης έρχεται το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 12:00 στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν - Υπόγειο και μας προσκαλεί όλους με ελεύθερη είσοδο.
Κερδίστε 50 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της παράστασης «Μιά πέτρα λάθος» στο Θέατρο Τέχνης!
13.10.2016 10:06
Η Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου της Αλβανίας και η Εταιρεία Θεάτρου Πράξη Επτά, παρουσιάζουν στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν σε μια δίγλωσση παράσταση, το έργο του Θεόδωρου Γράμψα «Μιά πέτρα λάθος». Το Θέατρο Τέχνης δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του CultureNow.gr να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της παράστασης την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στις 9.15, προσφέροντας 50 διπλές προσκλήσεις!!!
Τελευταία παράσταση για την «Αντιγόνη» σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη στο Βεάκειο Θέατρο
13.09.2016 10:40
Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου θα δοθεί στο Βεάκειο Θέατρο η τελευταία παράσταση της «Αντιγόνης» του Σοφοκλή που σκηνοθέτησε ο Θέμης Μουμουλίδης και δεν πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου λόγω των καιρικών συνθηκών. Αναδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τη διαχρονικότητα και τη δύναμη του Σοφόκλειου λόγου, η παράσταση -που παρουσιάστηκε για δεύτερη χρονιά- είχε συγκινητική υποδοχή σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο όπου παίχτηκε κερδίζοντας θερμά επαινετικά σχόλια από κοινό.
Ημερολόγια Αλληλεγγύης: Μια παράσταση για τους πρόσφυγες στο Θέατρο Τέχνης
06.06.2016 12:57
Το Θέατρο Τέχνης μας προσκαλεί στην παράσταση Ημερολόγια Αλληλεγγύης, μια παράσταση για τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην Μυτιλήνη μέσα από τα ημερολόγια των Χρηστού Αγγελάκου και Γιώργου Τυρίκου-Εργά.
Παράταση για δύο παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης
03.06.2016 16:52
Το Θέατρο Τέχνης ανακοινώνει ότι λόγω της μεγάλης προσέλευσης η παράσταση «Άσμα Ασμάτων – Μία Νύχτα κάτω από τ’ άστρα» της Όλιας Λαζαρίδου παρατείνεται για δύο επιπλέον βράδια στο Υπόγειο (Δευτέρα 6 & Τρίτη 7 Ιουνίου) και η παράσταση «Noir» της ομάδας «Κι όμΩς κινείται» θα πραγματοποιήσει μια επιπλέον παράσταση τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στη σκηνή της Φρυνίχου.