Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Οι Νέοι Θεατρίνοι επέστρεψαν

Οι Νέοι Θεατρίνοι επέστρεψαν
Το φεστιβάλ Νέων Θεατρίνων επιστρέφει για τρίτη χρονιά, προσφέροντας και αυτή τη φορά ένα μοναδικό θέαμα , από ξεχωριστές ομάδες. Από 15 έως και 18 Απριλίου, το θέατρο Τόπος Αλλού, θα φιλοξενεί νέους ανθρώπους, που θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την δουλειά τους στο κοινό.

Το φεστιβάλ Νέων Θεατρίνων επιστρέφει για τρίτη χρονιά, προσφέροντας και αυτή τη φορά ένα μοναδικό θέαμα, από ξεχωριστές ομάδες. Από 15 έως και 18 Απριλίου, το θέατρο Τόπος Αλλού, θα φιλοξενεί νέους ανθρώπους, που θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την δουλειά τους στο κοινό.

Η επιλογή των ομάδων έγινε με μεγάλη προσοχή, με σκοπό την προβολή και την υποστήριξη των νέων παιδιών που επιθυμούν να ενταχθούν στο χώρο αυτό. Μετά το τέλος των παραστάσεων δίνεται η ευκαιρία στους θεατές να συνομιλήσουν με τους συμμετέχοντες σχετικά με την παρουσίαση τους.

Την πρώτη μέρα του φεστιβάλ κάνουν ποδαρικό οι εξής ομάδες. Η ομάδα \"Εστω\" με ένα σύντομο ταξίδι στις ανθρώπινες σχέσεις, όπου παντρεύεται η πραγματικότητα με την φαντασία. Στη συνέχεια η ομάδα \"De Profundis\" παρουσιάζει μια εκ βαθέων εξομολόγηση, εκφράζοντας την ανάγκη του ανθρώπου για λύτρωση. Για το τέλος η ομάδα \"Εν πλω\" με αλληγορική διάθεση, αναφέρεται στις ανθρώπινες σχέσεις.

Την δεύτερη μέρα η ομάδα \"Brown Black\" παρουσιάζει ένα παιχνίδι που οδηγεί σε μία και μόνο φράση. Ενώ η ομάδα \"Line Up\" αναφέρεται σε τρεις μονολόγους του Ζαν Κοκτώ, όπου κύριο θέμα έχουν την γυναικά. Μέσα από τρεις διαφορετικές ιστορίες προσπαθούν να φανερώσουν πότε η γυναίκα νιώθει ένοχη και πότε αποδέχεται τα λάθη της. Για το τέλος εμφανίζεται ξανά η ομάδα \"Εν πλω\".

Την τρίτη μέρα η ομάδα \"Tu Vas Bien\", παρουσιάζει μία οκταμελής οικογένεια ανθρωποφάγων, όπου σύντομα έρχεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες των συνηθειών της. Ενώ η ομάδα \"Σκληρό Φορτίο\" προβάλει ένα σύγχρονο έργο , παρουσιάζοντας την αποτυχημένη συμβίωση τριών διαφορετικών προσώπων.

Τέταρτη και τελευταία μέρα η ομάδα \"Splish Splash\", αναφέρεται στις προσωπικές φιλοδοξίες ενός φοιτητή ιατρικής για κοινωνική αποδοχή και καταξίωση, φέρνοντάς τον αντιμέτωπο με μια τρομακτική αλήθεια. Η ομάδα \"Ε.Ρ.Ε.Τ.Α.\" με τη σειρά της, ασχολείται με την ιστορία δυο ανθρώπων που αναζητούν τους εαυτούς τους, μέσα από τα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλο.

INFO
Από 15 έως 18 Απριλίου & ώρα 18:00
Θέατρο Τόπος Αλλού, Κεφαλληνίας 17 & Κυκλάδων, Κυψέλη, τηλ: 210 8656004
Τιμή Εισιτηρίου: 15 ευρώ
Περισσότερες Πληροφορίες: www.topos-allou.gr

Σχετικές ειδήσεις
Κερδίστε 25 διπλές προσκλήσεις για τον
03.02.2017 16:26
Το Θέατρο Μουσούρη δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του CultureNow.gr να παρακολουθήσουν την παράσταση "Αμερικάνικος Βούβαλος" την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017 στις 21.00 μ.μ., προσφέροντας 25 διπλές προσκλήσεις!!!
50 διπλές προσκλήσεις για το «Trouble in Tahiti» στο Θέατρο Σημείο
11.01.2017 16:33
Το Θέατρο Σημείο δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του CultureNow.gr να παρακολουθήσουν την παράσταση την Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 στις 8:30 μ.μ., προσφέροντας 50 διπλές προσκλήσεις!!!
Οι Καλοπροαίρετοι Θεατρίνοι του Μαριβώ στο Τόπος Αλλού
01.12.2016 12:52
Η κωμωδία «Καλοπροαίρετοι Θεατρίνοι» του Μαριβώ, παρουσιάζεται από 2 Δεκεμβρίου στο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ, σε σκηνοθεσία Νίκου Καμτσή.
Η Αγγελική, από τους Fly Theatre επιστρέφει στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
26.10.2016 14:52
Mετά τη συμμετοχή τους, για πέμπτη φορά, στην παράσταση «Μαγικός Αυλός» του Σάιμον Μακ Μπέρνυ, ιδρυτή της ομάδας Complicite, οι Fly Theatre (Κατερίνα Δαμβόγλου και Robin Beer) επέστρεψαν από το Λονδίνο στην Αθήνα με το έργο τους “Αγγελική”, το οποίο παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Δώμα του Θέατρου του Νέου Κόσμου την περσινή χρονιά και επιστρέφει από τις 11 Νοεμβρίου 2016 και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, στον Κάτω Χώρο του ίδιου Θεάτρου
Καλοπροαίρετοι Θεατρίνοι του Μαριβώ τον Νοέμβριο στο θέατρο Τόπος Αλλού
29.06.2016 10:26
Το Θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ παρουσιάζει από τον Νοέμβριο το έργο του Μαριβώ, Καλοπροαίρετοι Θεατρίνοι, σε σκηνοθεσία του Νίκου Καμτσή.