Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Ο Leόn live στον Σταυρό του Νότου

Ο Leόn live στον Σταυρό του Νότου
O Leόn ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο των επιτυχημένων ζωντανών εμφανίσεών του με δύο  συναυλίες στο Σταυρό του Νότου ...

 

Την Πέμπτη 12 και 19 Μαΐου, ο Leόn θα αποχαιρετήσει το χειμώνα, που σηματοδότησε την κυκλοφορία του ντεμπούτου του Futrue, με διάθεση γιορτής αλλά και ανανέωσης.

 

Μαζί με την μπάντα του από πολυοργανίστες, ο Leόn θα ερμηνεύσει όχι μόνο τα τραγούδια του “Futrue” , αλλά και μια επιλογή από καινούργια κομμάτια που θα δοκιμαστούν για πρώτη φορά ενώπιον του κοινού.

 

Τους τελευταίους μήνες ο Leόn, κατά κόσμος Τίμος Βερέμης, κέρδισε τις εντυπώσεις και ως τραγουδοποιός με τα πλούσια σε μελωδίες τραγούδια του “Futrue” και ως μεταδοτική, ακούραστη live παρουσία με αισιόδοξο μήνυμα.

 

Το άλμπουμ “Futrue” αγκαλιάζει μια ευρεία γκάμα αναφορών και επιρροών, από μεσογειακές μέχρι vintage pop και καταλήγει να τραβάει την προσοχή για τον πλούσιο ήχο του, την νεανική χροιά του, μια φωνή που καλωσορίζει τον ακροατή, τις εικόνες μαγικού ρεαλισμού, τις μελωδίες πλασμένες για σιγοψιθυρίσματα και τα ρεφρέν έτοιμα να απελευθερωθούν από τα στόματα. Σήμα-κατατεθέν του León είναι το ukulele, που αποτελεί και τη σπονδυλική στήλη του δίσκου και των live.

Λίγο πριν το καλοκαίρι, το επόμενο κεφάλαιο του Leόn ξεκινά να γράφεται στο Σταυρό του Νότου.

 

Special Guest των συναυλιών η Mariela Papadea

Σχετικές ειδήσεις
O Γιώργος Αετόπουλος ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus
29.03.2016 12:09
Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 8.30μ.μ., o Γιώργος Αετόπουλος παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια άλλων Ελλήνων δημιουργών στο Σταυρό του Νότου Plus.
Η Katerine Duska live στο Σταυρό του Νότου Plus
28.03.2016 16:29
Η Katerine Duska, μία από τις πιο ιδιαίτερες φωνές της εγχώριας αγγλόφωνης μουσικής σκηνής έρχεται για μία μόνο εμφάνιση την Πέμπτη 31 Μαρτίου στον Σταυρό του Νότου Plus!
Ο Μιχάλης Κωτσόγιαννης live στον Σταυρό του Νότου Plus
19.01.2016 15:06
Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Μιχάλης Κωτσόγιαννης, με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου, που τιτλοφορείται «Πληροφορίες Εντός», μας καλεί στη συναυλία που θα δώσει στο Σταυρό του Νότου (plus), την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016.
Οι Εκμέκ live στο Σταυρό του Νότου Club
07.12.2015 12:18
Οι ΕΚΜΕΚ, ένα από τα πιο δυναμικά και εξωστρεφή ελληνικά συγκροτήματα, γνωστοί για την ιδιαιτερότητα των εμφανίσεων τους, έρχονται στην Αθήνα στις 16 Δεκεμβρίου 2015 για μια μοναδική εμφάνιση στο club του Σταυρού του Νότου.
Παυλίνα Βουλγαράκη & Σταμάτης Μορφονιός live στο Σταυρό του Νότου Club
29.10.2015 16:50
Μετά από μια σειρά επιτυχημένων ακουστικών εμφανίσεων μαζί, η Παυλίνα Βουλγαράκη και ο Σταμάτης Μορφονιός, ολοκληρώνουν τον κύκλο των συναντήσεών τους, αυτό το χειμώνα, με 2 live, full band, στη ζεστή σκηνή του «Σταυρού του Νότου (Club)», τις Τετάρτες: 18 και 25 Νοεμβρίου, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο από αναμνήσεις, που έρχονται με τη σειρά τους να χτίσουν καινούριες εικόνες.