Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Ο Leόn live στον Σταυρό του Νότου

Ο Leόn live στον Σταυρό του Νότου
O Leόn ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο των επιτυχημένων ζωντανών εμφανίσεών του με δύο  συναυλίες στο Σταυρό του Νότου ...

 

Την Πέμπτη 12 και 19 Μαΐου, ο Leόn θα αποχαιρετήσει το χειμώνα, που σηματοδότησε την κυκλοφορία του ντεμπούτου του Futrue, με διάθεση γιορτής αλλά και ανανέωσης.

 

Μαζί με την μπάντα του από πολυοργανίστες, ο Leόn θα ερμηνεύσει όχι μόνο τα τραγούδια του “Futrue” , αλλά και μια επιλογή από καινούργια κομμάτια που θα δοκιμαστούν για πρώτη φορά ενώπιον του κοινού.

 

Τους τελευταίους μήνες ο Leόn, κατά κόσμος Τίμος Βερέμης, κέρδισε τις εντυπώσεις και ως τραγουδοποιός με τα πλούσια σε μελωδίες τραγούδια του “Futrue” και ως μεταδοτική, ακούραστη live παρουσία με αισιόδοξο μήνυμα.

 

Το άλμπουμ “Futrue” αγκαλιάζει μια ευρεία γκάμα αναφορών και επιρροών, από μεσογειακές μέχρι vintage pop και καταλήγει να τραβάει την προσοχή για τον πλούσιο ήχο του, την νεανική χροιά του, μια φωνή που καλωσορίζει τον ακροατή, τις εικόνες μαγικού ρεαλισμού, τις μελωδίες πλασμένες για σιγοψιθυρίσματα και τα ρεφρέν έτοιμα να απελευθερωθούν από τα στόματα. Σήμα-κατατεθέν του León είναι το ukulele, που αποτελεί και τη σπονδυλική στήλη του δίσκου και των live.

Λίγο πριν το καλοκαίρι, το επόμενο κεφάλαιο του Leόn ξεκινά να γράφεται στο Σταυρό του Νότου.

 

Special Guest των συναυλιών η Mariela Papadea

Σχετικές ειδήσεις
Αφιέρωμα στον Νικόλα Άσιμο στο Σταυρό του Νότου
25.01.2017 14:25
“Στο Φαλιμέντο Του Κόσμου”, μια παράσταση βασισμένη σε κείμενα μουσικές και τραγούδια του Νικόλα Άσιμου, από την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου για 4 Πέμπτες στο Σταυρό του Νότου Club.
Ο Δημήτρης Λιόλιος live στο Σταυρό του Νότου
23.11.2016 12:06
Ο Δημήτρης Λιόλιος έρχεται για ένα live στον Σταυρό του Νότου, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016.
Οι Χαΐνηδες για ακόμα ένα live στο Σταυρό του Νότου Plus
02.11.2016 14:20
Οι αγαπημένοι μας Χαΐνηδες θα εμφανιστούν για ακόμη ένα Σάββατο, το πρώτο του Νοέμβρη (5/11), στον Σταυρό του Νότου Plus.
O Γιώργος Αετόπουλος ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus
29.03.2016 12:09
Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 8.30μ.μ., o Γιώργος Αετόπουλος παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια άλλων Ελλήνων δημιουργών στο Σταυρό του Νότου Plus.
Η Katerine Duska live στο Σταυρό του Νότου Plus
28.03.2016 16:29
Η Katerine Duska, μία από τις πιο ιδιαίτερες φωνές της εγχώριας αγγλόφωνης μουσικής σκηνής έρχεται για μία μόνο εμφάνιση την Πέμπτη 31 Μαρτίου στον Σταυρό του Νότου Plus!