Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Το μουσικό σύνολο ΚΕΛΣΟΣ στο θέατρο Eliart

Το μουσικό σύνολο ΚΕΛΣΟΣ στο θέατρο Eliart
To θέατρο Eliart παρουσιάζει το μουσικό σύνολο Κέλσος σε μία βραδιά αποτελούμενη από κλασικές συνθέσεις μέχρι μουσικές του Μάνου …

Χατζιδάκι, το Σάββατο 30 Απριλίου 2011.

 

Μια μουσική συνάντηση στον 17ο αιώνα των J.Dowland, C.Monteverdi, Φρ.Λεονταρίτη, Η.Schutz, G.B.Riccio, H.Purcell, Boismortier, με τον J.Brel και τον Μ.Χατζιδάκι, με όργανα της εποχής, στο φώς εικαστικών δημιουργημάτων της περιόδου των Dürer, Leonardo, Θεοτοκόπουλο,  Veronese, Tissiano, Holbein

 

 

Φαίνη Νούσια: φωνή , κρουστά
Mechthild Stark: φλάουτο με ράμφος
Νίκος Νικολαϊδης: φλάουτο με ράμφος
Ελλη Τσενέ: φλάουτο με ράμφος
Σταύρος Κατηρτζόγλου: θεόρβη
Helga Hohnberg - Γιαννούλα: βιόλα ντα γκάμπα
Ιωάννα Ομορφοπούλου: επιλογή εικαστικών θεμάτων, αφήγηση

Σχετικές ειδήσεις
Ερωτικό βαλς: συναυλία με της Στέλλα Γαδέδη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
13.01.2017 14:46
Η Στέλλα Γαδέδη έρχεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, για να μας ταξιδέψει με μουσικές, χρώματα και ρυθμικές ελευθερίες ερμηνεύοντας έργα για φλάουτο και παρουσιάζοντας μια επιλογή από τις πρόσφατες δικές της μουσικές συνθέσεις και τραγούδια.
Κυριακάτικο πρωινό στην Κ.Ο.Θ. με τους Artvarious
15.12.2016 16:38
Τα Κυριακάτικα Πρωινά της Κ.Ο.Θ. συνεχίζονται με το ιδιαίτερα αξιόλογο τετραμελές μουσικό σύνολο ‘ArtVarious’, το οποίο έχει μία οχτάχρονη πορεία στα μουσικά πράγματα της χώρας, με ρεπερτόριο που περιλαμβάνει πλήθος έργων μουσικής δωματίου, πολλά εκ των οποίων τα παρουσίασε σε πρώτη πανελλήνια εκτέλεση, αναδεικνύοντας παράλληλα και σπάνιες συνθέσεις, τόσο της φωνητικής, όσο και της οργανικής μουσικής.
Το μουσικό σχήμα Μπάλλος στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
11.10.2016 16:24
Το μουσικό σχήμα Μπάλλος θα εμφανιστεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage.
Ο Λευτέρης Βενιάδης παρουσιάζει Γεώργιο Σουρή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
07.07.2016 10:42
Ο Λευτέρης Βενιάδης στα πλέσια του Φεστιβάλ Αθηνών, παρουσιάζει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μια μουσική και σκηνική σύνθεση, βασισμένη στην ποίηση του Γεωργίου Σουρή για φωνητικό σύνολο, νεανική χορωδία, μουσικό σύνολο και δύο ηθοποιούς στις 14 & 15 Ιουλίου 2016.
Μουσική για το νέο κόσμο από το ARTéfacts Ensemble και τους Όχι Παίζουμε στη Στέγη
04.04.2016 16:40
Ένα καινούριο μουσικό πείραμα γεννιέται στη φιλόξενη γειτονιά της Στέγης με ξεχωριστό ρυθμό από το μουσικό σύνολο ARTéfacts, την ομάδα παραστατικών τεχνών Όχι Παίζουμε και αληθινά βιώματα.