Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Οι Shai Hulud στο An Club

Οι Shai Hulud στο An Club

Οι SHAI HULUD μετά από την καθηλωτική τους εμφάνιση το 2006 επιστρέφουν στην Ελλάδα για μια ακόμα αξέχαστη συναυλία στο An club στα Εξάρχεια την Τρίτη

 

19 Απριλίου 2011.

 

Μια από τις σημαντικότερες και πιο ιστορικές μπάντες του Metalcore / Hardcore ήχου παγκοσμίως, επιστρέφει …

 

 

Οι SHAI HULUD είναι από τις πρώτες μπάντες οι οποίες χαρακτηρίστηκαν METALCORE συνδυάζοντας και  εναρμονίζοντας το Hardcore με νέα μουσικά ιδιώματα όπως κανένας άλλος δεν είχε κάνει στο παρελθόν δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο κάτι τόσο ιδιαίτερο μουσικά για εκείνη την εποχή.

 

 


Η μουσική αλλά και οι ιδιαίτεροι στίχοι των S.H αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για παρα πολλές μπάντες που σήμερα φέρουν την ταμπέλα του Metalcore/Hardcore.

 


Μέλη των SHAI HULUD έχουν παίξει σε συγκροτήματα όπως Unearth ,New Found
Glory, As Friends Rust, Morning Again, Trap Them κ.α.

 

 

Επίσης θα έχουμε την τιμή να δούμε ζωντανά και τους Delete The Mass απο την Αθήνα καθώς θα ανοίξουν τη συναυλία!

Σχετικές ειδήσεις
Οι God Is An Astronaut live στο Fuzz Live Music Club
23.09.2016 17:25
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα εμφανιστούν το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο Fuzz Live Music Club στην Αθήνα!
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στη Νησιώτισσα του Νέου Πύργου Ευβοίας
12.08.2016 17:24
Την Παρασκευή 19 Αυγούστου στις 21:30 στην Παραλία της Νησιώτισσας του Νέου Πύργου, υπό το φως της μεγαλύτερης και ωραιότερης πανσέληνου του χρόνου, θα ταξιδέψουμε μουσικά με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός έρχεται για πρώτη φορά στο Νέο Πύργο για μία μοναδική συναυλία, που θα μας μείνει αξέχαστη.
Οι Sound Explosion live στο Fuzz Club
07.04.2016 11:57
Οι Sound Explosion, ίσως η θρυλικότερη garage μπάντα που ανέδειξε ποτέ η εγχώρια σκηνή, επιστρέφουν! Σχεδόν μία δεκαετία μετά την τελευταία τους συναυλία, θα ανέβουν και πάλι μαζί στη σκηνή του Fuzz Live Music Club, για μία μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 16 Απριλίου! Τη βραδιά θα ανοίξουν, με τον πλέον ιδανικό τρόπο, οι Mongrelettes!
Βαγγέλης Καζαντζής & Χρήστος Θηβαίος στο Σταυρό του Νότου Club
04.11.2015 15:09
Ο Βαγγέλης Καζαντζής ανεβαίνει στη μουσική σκηνή του Σταυρού του Νότου (Club) την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015, για να παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα, με τη συμμετοχή του Χρήστου Θηβαίου.
Οι 2002GR γιορτάζουν 41 χρόνια μουσική στο Κύτταρο
27.10.2015 17:03
Ακριβώς ένα χρόνο μετά την περσινή αξέχαστη εμφάνιση τους, οι 2002GR το είπαν και το έκαναν… Και φέτος λοιπόν θα γιορτάσουν τα γενέθλια τους στη σκηνή του Κυττάρου τηρώντας την υπόσχεση που έδωσαν πέρσι στους εκατοντάδες θαυμαστές τους!