Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Δυόμισι φόνοι και ένα μπουλντόκ

Δυόμισι φόνοι και ένα μπουλντόκ
Το δίδυμο Παπαθανασίου - Ρέππα επιστρέφει με νέα παραγωγή, την οποία θα παρουσιάζει κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Τετάρτη η Α\' Κεντρική Σκηνή του θεατρικού Εργαστηρίου Ν. Ορεστιάδας του Θ.Κ.Π. Διόνυσος στο Θεατράκι Ν. Ορεστιάδας, από τις 12 Μαρτίου.

Το δίδυμο Παπαθανασίου - Ρέππα επιστρέφει με νέα παραγωγή, την οποία θα παρουσιάζει κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Τετάρτη η Α\' Κεντρική Σκηνή του θεατρικού Εργαστηρίου Ν. Ορεστιάδας του Θ.Κ.Π. Διόνυσος στο Θεατράκι Ν. Ορεστιάδας, από τις 12 Μαρτίου.

Η νέα κωμωδία του Θανάση Παπαθανασίου και του Μιχάλη Ρέππα έχει τον τίτλο «Δυόμισι φόνοι και ένα μπουλντόκ», γεννώντας μας ευχάριστες απορίες για το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε επί σκηνής.

Η επίσημη πρεμιέρα του έργου θα γίνει την Τετάρτη 12 Μαρτίου, στις 20:30 στο «Θεατράκι», όπου φιλοξενείται προσωρινά από τη Δ.Ε.Π.Α.Ο. το Θεατρικό Εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας, μέχρι την αποπεράτωση του τριώροφου Πολιτιστικού του Κέντρου.

Η Α’ Κεντρική Σκηνή του Θεατρικού Εργαστηρίου Ν. Ορεστιάδας του Θ.Κ.Π. ΔΙΟΝΥΣΟΣ σταθερή σε επιλογές νεοελληνικών έργων που προσφέρουν ουσιαστική ψυχαγωγία, επέλεξε το νέο έργο των Θανάση Παπαθανασίου - Μιχάλη Ρέππα «Δυόμισι φόνοι και ένα μπουλντόκ», δίνοντας την ευκαιρία στους θεατές να παρακολουθήσουν ακόμα μία επιτυχημένη σύγχρονη κωνωδία.

Πρόκειται για ένα έργο βασισμένο στην φάρσα του Ευγένιου Λαμπίς «Η υπόθεση της οδού Λουρσίν» διασκευασμένο με μαεστρία από το επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο.

Το έργο τοποθετείται στο Παρίσι, στο σπίτι του Πιέρ και της Νορίν Λαμπίς, όπου καταφθάνει και φιλοξενείται το φιλικό τους ζευγάρι Αύγουστος και Πολέτ Φεϋντώ. Η οικονόμος του σπιτιού Ιουστίνη, ο υπαστυνόμος Σαρντού και ο αρχηγός της αστυνομίας Μαριβώ, ένα γαλλικό μπουλντόκ - η Μαριλού - και ο φόνος μιας χορεύτριας στην κακόφημη συνοικία της οδού Λουρσίν, μπλέκουν τους πάντες σε μία ατέλειωτη παρεξήγηση γεμάτη κωμικές καταστάσεις, άφθονο γέλιο και... δολοφονίες μυστήριο!

Η σκηνοθεσία είναι του Ακη Τσονίδη, ενώ τα σκηνικά και κοστούμια είναι μια φιλική προσφορά στο Θεατρικό Εργαστήρι του γνωστού σκηνογράφου - ενδυματολόγου Ντίνου Πετράτου.

Παίζουν: Χρήστος Βενετίδης, Αργυρώ Καραβά, Ιωάννα Μουτουσίδου, Αννα Πατούνα, Νίκος Πατούνας, Μπάμπης Τριανταφυλλάκης και ο Ακης Τσονίδης.

Info
Δυόμισι φόνοι και ένα μπουλντόκ
Από 12 Μαρτίου
Κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Τετάρτη
«Θεατράκι», Κολοκοτρώνη 27, Ν. Ορεστιάδα
Έναρξη παραστάσεων: 20.30
Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο: 25520 28280
mail@dionysos-net.gr
www.dionysos-net.gr

Σχετικές ειδήσεις
Οι Φόνοι της Οδού Μοργκ, του Έντγκαρ Άλλαν Πόε στο Θέατρο Αλκμήνη
22.08.2016 10:20
Το Σχήμα Εκτός Άξονα παρουσιάζει τον Σεπτέμβριο στο Θέατρο Αλκμήνη το έργο του Έντγκαρ Άλλαν Πόε, Οι Φόνοι της Οδού Μοργκ.
Ποιά Ελένη, των Ρέππα -Παπαθανασίου στο Θέατρο Απόλλων στη Σύρο
08.08.2016 17:23
Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης «Σύρος – Πολιτισμός 2016», ο Θεατρικός Πολιτιστικός Σύλλογος "Απόλλων" παρουσιάζει το θεατρικό έργο των Ρέππα – Παπαθανασίου «Ποια Ελένη», στο Θέατρο Απόλλων, από την Κυριακή 7 έως την Τρίτη 9 Αυγούστου 2016 και ώρα 21:00.
Μετάξι: Ένα θεατρικό ντοκιμαντέρ για την μεταξοβιομηχανία «Χρυσαλίς» Γουμένισσας
04.08.2016 17:14
Η καλλιτεχνική ομάδα «Δρώσα Τέχνη» σε συνεργασία με τη Θεατρική Ομάδα «Ο Θίασος των Ονείρων» παρουσιάζουν το «Μετάξι», ένα θεατρικό ντοκιμαντέρ για την μεταξοβιομηχανία «Χρυσαλίς» Γουμένισσας, την Κυριακή 7, Δευτέρα 8 και Τρίτη 9 Αυγούστου 2016 στις 9.15 μ.μ, στην εσωτερική αυλή του Μεταξουργείου «Χρυσαλίς» στη Γουμένισσα.
Η χαρτοπαίχτρα από το θεατρικό εργαστήριο Διόνυσος στο Μουσείο Μετάξης
12.07.2016 15:33
Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ σας προσκαλεί στην καλοκαιρινή παραγωγή του Θεατρικού Εργαστηρίου Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ, «Η χαρτοπαίχτρα» την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016 (ώρα 21:00), στο Μουσείο Μετάξης, στο Σουφλί.
14 παραστάσεις από τους συμμετέχοντες του εργαστηρίου της Α. Χιώτη στο Bios
18.04.2016 13:18
Την Τετάρτη 27 Απριλίου στις 19:00, σας προσκαλούμε στις τελικές παρουσιάσεις παραστάσεων των συμμετεχόντων του εργαστηρίου σκηνοθεσίας της Αργυρώς Χιώτη, στο πλαίσιο του 1ου Γυμνάσιου Σκηνοθεσίας Θεάτρου (Νοέμβριος 2015 – Απρίλιος 2016).