Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Η Λιζέτα Καλημέρη στο Noiz

Η Λιζέτα Καλημέρη στο Noiz
Με τέσσερις κιθάρες, ένα lupstation, ένα μπουζούκι και μια φωνή , η Λιζέτα Καλημέρη και ο Δημήτρης Λάππας θα μας υποδεχθούν την Κυριακή

13 Μαρτίου στο Noiz. Οι δυο τους κάνουν επί σκηνής ένα περίπατο σε μουσικά μονοπάτια της σύγχρονης αλλά και της παλαιότερης ελληνικής δισκογραφίας.

 

 

Για τη δεύτερη παράστασή της στο Noiz στις 20 Μαρτίου, η Λιζέτα ετοίμασε μία διαφορετική παράσταση μαζί με την Εύα Ατματζίδου (κιθάρα) και το Θανάση Ζαχαρόπουλο (κιθάρα). Όλοι μαζί θα μας παρασύρουν σε ένα μουσικό ταξίδι αντλώντας υλικό από την προσωπική  δισκογραφία της Λιζέτας αλλά και από τραγούδια άλλων ερμηνευτών που συγγενεύουν με τη φωνή της...

 

 

Ακολουθώντας τη διάθεση της στιγμής και παίρνοντας ελεύθερα την κατεύθυνση που η ίδια η βραδιά κάθε φορά εμπνέει, αυτές οι μοναδικές μουσικές παρέες θα επιχειρήσουν να θυμηθούν και να μας θυμίσουν την απλή λειτουργία των τραγουδιών στην ψυχή μας.

 

 

H Λιζέτα Καλημέρη ερμηνεύει με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο κομμάτια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και πολλά άλλα αγαπημένα μας τραγούδια από τις χαρακτηριστικές συμμετοχές της, δυσεύρετες ορισμένες φορές, σε δουλειές ξεχωριστών καλλιτεχνών και φίλων της. Από το 1994, που πρωτοβγήκε στη δισκογραφία, μέχρι σήμερα η Λιζέτα Καλημέρη έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά της, μέσα από τα τραγούδια που ερμήνευσε και μέσα από τις συνεργασίες της με σημαντικούς ανθρώπους του χώρου, όπως ο Γιώργος Καζαντζής, ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, ο Νίκος Μαμαγκάκης, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου , ο Χρήστος Τσιαμούλης. Πάντα προσεκτική στις επιλογές της, χωρίς ποτέ να \"σπαταληθεί\" κατάφερε να μην κάνει εκπτώσεις στο ρεπερτόριο που ερμήνευσε και να καταλάβει μία ξεχωριστή θέση στην ελληνική μουσική σκηνή .

 

 

 

Σας περιμένουμε στο Noiz τις Κυριακές 13 και 20 Μαρτίου, για να παρασυρθούμε παρέα σε ένα μουσικό ταξίδι με όμορφες εικόνες και στιγμές.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Oρφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη στο Kremlino
19.01.2017 10:08
Παλιοί γνώριμοι, που έχουν μοιραστεί ξανά με επιτυχία τη σκηνή στο παρελθόν, ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη συναντιούνται φέτος ξανά.
Ο Ψαραντώνης για δύο βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
21.11.2016 11:27
Ο Ψαραντώνης θα βρεθεί στις αρχές Δεκεμβρίου για δυο βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου. Μία μουσική παράσταση, που θα περιλαμβάνει γνωστά τραγούδια από ολόκληρη την δισκογραφία του Ψαραντώνη, καθώς και ανέκδοτα αποσπάσματα από το δίσκο που ηχογραφεί με τίτλο, «Ο Ερωτόκριτος».
Ο Oρφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη στο Σταυρό του Νότου Plus
09.11.2016 10:02
Παλιοί γνώριμοι, που έχουν μοιραστεί ξανά με επιτυχία τη σκηνή στο παρελθόν, ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη συναντιούνται φέτος ξανά, στο Σταυρό του Νότου Plus.
20 χρόνια συνεργασίας: Ο Γιώργος Καζαντζης και η Λιζέτα Καλημέρη στο Μύλος Club
09.05.2016 12:29
Ο Γιώργος Καζαντζης και η Λιζέτα Καλημέρη μετά την πρώτη τους γνωριμία στην “πνοή του ανέμου το 1995 πάλι μαζί την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 στο Mylos Club.
Ο Oρφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη στο Σταυρό του Νότου Plus
11.03.2016 12:38
Αμοιβαία εκτίμηση και θαυμασμός ενώνουν τον Ορφέα Περίδη με τη Λιζέτα Καλημέρη. Στοιχεία που τους φέρνουν ξανά στη σκηνή του Σταυρού του Νότου plus, για μια σειρά παραστάσεων που ξεκινούν την Πρωταπριλιά και θα συνεχιστούν τις Παρασκευές του Απριλίου.