Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

O Βασίλης Σαλέας στο Οξυγόνο live!

O Βασίλης Σαλέας στο Οξυγόνο live!
O κορυφαίος Βασίλης Σαλέας , έρχεται να μας ταξιδέψει με το αστείρευτο ταλέντο του σε μία Εthnic βραδιά , στον μοναδικό χώρο του Οξυγόνο live …

την Κυριακή 13 Μαρτίου 2011.


Φρέσκος, βαθιά μελωδικός, παραδοσιακός και απίστευτα σύγχρονος ταυτόχρονα, εμφανίζεται μετά από αρκετά χρόνια σε χώρο της Αθήνας. 

 


Συνοδευόμενος από την πολυμελή ορχήστρα του και την πλούσια λαική φωνή του Σ. Σαλέα και της Ευδοκίας, καλείται να βάλει για άλλη μια φορά την σφραγίδα του στην Εthnic κουλτούρα μας, εμπλουτίζοντάς την με στοιχεία της σύγχρονης πραγματικότητας…

 


Η παράσταση , δεν θα μπορούσε να φιλοξενηθεί αλλού παρά μόνο στον σύγχρονο, νεανικό και ιδιαίτερα ζεστό χώρο του Οξυγόνο live!

 

Μία ξεχωριστή πρόταση, για νέους, όλων των ηλικιών …

Σχετικές ειδήσεις
Ο Δημήτρης Νέγκας live στη σκηνή του Γυάλινου - Up Stage
07.11.2016 10:06
Με αφορμή τη νέα του δισκογραφική δουλειά «Ταξίδι στο Άγνωστο Παρόν» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την 14 Music, ο Δημήτρης Νέγκας θα μας ταξιδέψει μουσικά με ένα μοναδικό live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, που θα συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων και τα καινούρια τραγούδια του νέου του άλμπουμ.
Η Ευρυδίκη unplugged live στη Ρότα
07.09.2016 11:35
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Ευρυδίκη έρχεται και πάλι στη Ρότα το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 για ένα μοναδικό Live, όπως μας συνηθίζει πάντα!
Ο Παναγιώτης Μάργαρης στο Φεστιβάλ Ηλιούπολης
19.08.2016 13:41
Ο κορυφαίος Έλληνας κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης έχοντας στο ενεργητικό του 14 προσωπικούς δίσκους, πολλά μουσικά βραβεία και περισσότερες από 1500 συναυλίες, θα μας ταξιδέψει στους μαγικούς ήχους της κλασικής κιθάρας.
Ο Παναγιώτης Μάργαρης σε καλοκαιρινή περιοδεία
28.06.2016 15:05
Ο κορυφαίος Έλληνας κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης, θα μας ταξιδέψει αυτό το καλοκαίρι στους μαγικούς ήχους της κλασικής κιθάρας.
Ο Κώστας Χατζής στο Sirocco' s Club
17.05.2016 13:39
Σπουδαίος καλλιτέχνης με ευρεία κοινωνική απήχηση, λαϊκός τροβαδούρος με όλη τη σημασία του όρου, ο Κώστας Χατζής, έχει γράψει ιστορία στο ελληνικό τραγούδι. Το φετινό καλοκαίρι, ο κορυφαίος τραγουδοποιός έρχεται να μας ταξιδέψει με την κιθάρα του και την μοναδική βαθιά φωνή του μέχρι εκεί όπου «Σύνορα η Αγάπη δε Γνωρίζει» μέσα από τα δικά του εμβληματικά τραγούδια, αλλά και σπουδαίων Ελλήνων συνθετών. Μια μουσική αναδρομή, στους μεγαλύτερους σταθμούς της καριέρας του, που ήδη μετράει μισό αιώνα. Μια ξεχωριστή παράσταση που αναβιώνει στιγμές από την θρυλική εποχή των μπουάτ της δεκαετίας του ΄60.