Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Τσικνοπέμπτη με Cabaret Balkan στο Γαία Live

Τσικνοπέμπτη με  Cabaret Balkan στο Γαία Live
Την Τσικνοπέμπτη στο Γαία live οι Cabaret Balkan, φοράνε τα αποκριάτικα και παρουσιάζουν ένα άνευ προηγουμένων party. Η μουσική

γνωστή: βαλκανικοί ήχοι σε uptempo, dress code σε free style, σκηνικά εμπλουτισμένα με κομφετί και σερπαντίνες, χορός, κέφι, πάθος σε ένα άκρως διασκεδαστικό περιβάλλον . Στη αποκριάτικη βραδιά συμβάλλει η ομάδα Root Boot, που αναλαμβάνει -μετά το live των Cabaret Balkan-  τα decks  με χορευτικές μουσικές! 

 

Την Τσικνοπέμπτη, η μπάντα των βαλκανικών ήχων με διαμορφωμένο  πρόγραμμα και πολλές εκπλήξεις σε  ένα αποκριάτικο live όπως προστάζει η ημέρα!!!!  “Walk This Way”  ή αλλιώς “Σήκω Χόρεψε Κουκλί Μου” ...
after party (free entrance): Root Boot

Σχετικές ειδήσεις
Folies de cabaret: Μουσική παράσταση στον Αυλητή Art
21.12.2016 15:47
Πέντε βραδιές μουσικού θεάτρου με μελωδίες από τα πιο γνωστά μιούζικαλ θα μας ταξιδέψουν στην εποχή του cabaret, από την ποτοαπαγόρευση μέχρι τα φημισμένα night clubs και τις λαμπερές βραδιές τζαζ του Μεσοπολέμου.
H Muchatrela Band για ένα Hot jazz, Balkan, Swing live στο Faust
03.11.2016 14:21
Η Muchatrela Band επιστρέφει στο Faust την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016 για ένα Hot jazz, Balkan, Swing!
Nina Lotsari & Opera Chaotique live στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου
29.06.2016 12:26
Η Νίνα Λοτσάρη και οι Opera Chaotique θα βρίσκονται στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 με την παράσταση “Cabaret Chaotique”.
Η Εύα Λουκάτου και η Σωτηρία Σουσάνη στο Cabaret Voltaire
06.04.2016 11:16
Δυο ξεχωριστές μουσικές βραδιές υπόσχονται η Εύα Λουκάτου και η Σωτηρία Σουσάνη από τη σκηνή του Cabaret Voltaire, στο Μεταξουργείο, την Παρασκευή 8 & 22 Απριλίου 2016.
Τσικνοπέμπτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο με Ικαριώτικο και πεντοζάλι!
01.03.2016 10:01
Την Τσικνοπέμπτη στην Κεντρική Σκηνή του Γυάλινου οι ΠΑΠΙΣΤΑΝΟΙ μας καλούν σε ένα Ικαριώτικο γλέντι και όχι μόνο ... και στο UpStage ο Κωστής Αβυσσινός συμπράττει με τους Μαρία Λούκα, Αλέξη Νόνη και Γιώργο Ζαχαριουδάκη και μας καλούν σε ένα αποκριάτικο γλέντι όπου η κρητική μουσική παράδοση πρωταγωνιστεί.