Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Η Kellylee Evans σε ένα αφιέρωμα στη Nina Simone στο Gazarte

Η Kellylee Evans  σε ένα αφιέρωμα στη Nina Simone στο Gazarte
To Gazarte υποδέχεται τη νέα ντίβα της Jazz Kellylee Evans σε ένα μουσικό αφιέρωμα στη μεγάλη Nina Simone το

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011.

 

Δυνατή γλυκιά απαλή σαν νιφάδα χιονιού εκρηκτική πάντα ζεστή αυτή ήταν είναι και θα είναι η μουσική της μεγάλης Nina Simone. Η νέα ντίβα της Jazz Kellylee Evans συνεχίζει να εκπλήσσει τον κόσμο της μουσικής, αυτή τη φορά με ένα αφιέρωμα στη σπουδαία Nina Simone. Η ίδια έχει δηλώσει πως έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στη Nina Simone καθώς της χρεωστάει ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα την δίδαξε μέσα από τα κομμάτια της.

 


Δύναμη και γενναιότητα σε συνδυασμό με πολύ όρεξη για ζωη. Η Kellylee Evans αναμιγνύει αβίαστα την Jazz με ήχους \"soul pop\" δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

 


Η καναδή καλλιτέχνης θα μας παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στη Nina Simone το οποίο στηρίζεται στην αγάπη και το σεβασμό των πρωτότυπων κομματιών της. Αρωγός στην προσπάθεια αυτή είναι οι εξαιρετικοί μουσικοί που την περιβάλουν όπως ο Marvin Swell κιθαρίστας της Cassandra Willson και ο Andre Ceccaarelli ντράμερ της Dee Dee Bridgewater.

Σχετικές ειδήσεις
Το αφιέρωμα στον Γιάννη Παπαϊωάννου επαναλαμβάνεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
25.01.2017 10:55
Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο επαναλαμβάνει την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου το μεγάλο αφιέρωμα στον πρωτεργάτη του «κανταδόρικου» ρεμπέτικου τραγουδιού, Γιάννη Παπαϊωάννου, πάντα με τη στήριξη της οικογένειάς του συνθέτη.
Όλη η Ελλάδα για τον Μίκη: Συναυλία - αφιέρωμα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
23.01.2017 12:52
Μια ιστορική παράσταση αφιέρωμα στον χορωδιακό Μίκη Θεοδωράκη θα παρουσιαστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τη Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κου Προκόπη Παυλόπουλου.
Οι πόλεις της μουσικής, η ΚΟΑ σε μια συναυλία αφιέρωμα στη Βιέννη στο Μέγαρο Μουσικής
02.12.2016 17:26
Τέταρτος σταθμός στο μουσικό χάρτη του φετινού θεματολογικού κύκλου της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών «Οι πόλεις της μουσικής» είναι η Βιέννη, η, επί χρόνια, ευρωπαϊκή «πρωτεύουσα» της μουσικής.
Αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη στην μουσική σκηνή Σφίγγα
08.11.2016 17:10
Δυο μοναδικές παραστάσεις – αφιέρωμα στο Μανώλη Ρασούλη, θα πραγματοποιηθούν στη μουσική σκηνή Σφίγγα, τα Σάββατα 12 και 19 Νοεμβρίου, με πολλούς και αγαπημένους καλλιτέχνες, φίλους, συνεργάτες, αλλά και εκπροσώπους της νεότερης μουσικής σκηνής, που παρουσιάζουν τις δικές τους προτάσεις πάνω σε πολυαγαπημένα τραγούδια του.
Ο Bill Evans live στο Gazarte!
31.10.2016 17:31
O διεθνούς φήμης σαξοφωνίστας και παραγωγός θα ανέβει στη σκηνή του gazarte για ένα live υψηλού επιπέδου πέρα από τα κλασικά όρια της jazz. Μέσα από ένα "παιχνίδι" δεξιοτεχνίας αναμειγνύει περίτεχνα στοιχεία της soulgrass, jazz, funk και roots μουσικής με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός νέου μουσικού είδους!