Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Η Kellylee Evans σε ένα αφιέρωμα στη Nina Simone στο Gazarte

Η Kellylee Evans  σε ένα αφιέρωμα στη Nina Simone στο Gazarte
To Gazarte υποδέχεται τη νέα ντίβα της Jazz Kellylee Evans σε ένα μουσικό αφιέρωμα στη μεγάλη Nina Simone το

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011.

 

Δυνατή γλυκιά απαλή σαν νιφάδα χιονιού εκρηκτική πάντα ζεστή αυτή ήταν είναι και θα είναι η μουσική της μεγάλης Nina Simone. Η νέα ντίβα της Jazz Kellylee Evans συνεχίζει να εκπλήσσει τον κόσμο της μουσικής, αυτή τη φορά με ένα αφιέρωμα στη σπουδαία Nina Simone. Η ίδια έχει δηλώσει πως έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στη Nina Simone καθώς της χρεωστάει ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα την δίδαξε μέσα από τα κομμάτια της.

 


Δύναμη και γενναιότητα σε συνδυασμό με πολύ όρεξη για ζωη. Η Kellylee Evans αναμιγνύει αβίαστα την Jazz με ήχους \"soul pop\" δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

 


Η καναδή καλλιτέχνης θα μας παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στη Nina Simone το οποίο στηρίζεται στην αγάπη και το σεβασμό των πρωτότυπων κομματιών της. Αρωγός στην προσπάθεια αυτή είναι οι εξαιρετικοί μουσικοί που την περιβάλουν όπως ο Marvin Swell κιθαρίστας της Cassandra Willson και ο Andre Ceccaarelli ντράμερ της Dee Dee Bridgewater.

Σχετικές ειδήσεις
Η παράσταση - αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα στο Θέατρο Badminton
09.03.2016 10:35
Η πετυχημένη μουσική παράσταση-αφιέρωμα στα τραγούδια του Μάριου Τόκα “Σ' αναζητώ” και την αγάπη του για “τη δική του την πατρίδα, που έχει μοιραστεί στα δυο”, μετά τις 2 μεγάλες sold out συναυλίες στο κατάμεστο από κόσμο Ηρώδειο και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, έρχεται για δύο ακόμα ξεχωριστές βραδιές τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Απριλίου στο Θέατρο Badminton.
Σύγχρονη μουσική χωρίς κώδικες: Ολοήμερο αφιέρωμα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
15.02.2016 15:42
Ο Θόδωρος Αντωνίου, το Ελληνικό Συγκρότημα Σύγχρονης Μουσικής, ο Χρίστος Παπαγεωργίου και ο Δημήτρης Μαραγκόπουλος προτείνουν στο κοινό το ολοήμερο αφιέρωμα «Σύγχρονη μουσική χωρίς κώδικες», που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου 2016 (12:30 – 23:00) στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος και στην Αίθουσα Banquet.
Αφιέρωμα στον Claude Vivier από το Ergon Ensemble στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών
26.01.2016 11:45
Το ελληνικό μουσικό σύνολο Ergon Ensemble, που αγαπάει τη σύγχρονη μουσική, κάνει ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Κλωντ Βιβιέ.
Τα τραγούδια μας: Αφιέρωμα στο χριστιανικό τραγούδι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
04.01.2016 10:37
Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης») το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016, ώρα 8.30 μμ, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία «Τα τραγούδια μας», ένα αφιέρωμα στο χριστιανικό τραγούδι, τη μουσική κληρονομιά που σημάδεψε τον 20ο και επεκτάθηκε στον 21ο αιώνα, σύμβολο ενός αγώνα αλλά και βιωματική έκφραση πολλών γενεών.
50 χρόνια Γιώργος Κατσαρός: Αφιέρωμα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
29.12.2015 14:32
Ένα σπουδαίο, τιμητικό αφιέρωμα στον συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών Γιώργο Κατσαρό έρχεται τη Δευτέρα 8 και την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.