Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Beauty and the Beast on Ice

Beauty and the Beast on Ice
H παράσταση «Πεντάμορφη και το Τέρας» στον πάγο έρχεται στην Ελλάδα, στο κλειστό γήπεδο του Ταε Κβον Ντό από τις

17 μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου 2011. Τα έσοδά της θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του MDA Hellas.

Μην περιμένετε λεπτό ακόμη!
Κλείστε τώρα τα εισιτήριά σας για το “Beauty and the Beast on Ice”!

 

Μια μοναδική παράσταση, με εντυπωσιακή πορεία σε όλο τον κόσμο, υπόσχεται να προσφέρει πλούσιο υπερθέαμα για όλη την οικογένεια και να μαγέψει το κοινό με τον χορό των “Russian Ice Stars”, διακεκριμένης ομάδας πατινέρ, που θεωρούνται η η καλύτερη ομάδα επαγγελματιών πατινέρ στον κόσμο.

 

 

Η παράσταση έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του MDA Ελλάς. Το MDA Ελλάς είναι ένα Σωματείο για τη Φροντίδα Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις, το οποίο δραστηριοποιείται από το 2000 με πρωταρχικό σκοπό να βοηθήσει τα άτομα που πάσχουν από Νευρομυϊκές Παθήσεις, να ενταχθούν κατά τον καλύτερο τρόπο στην κοινωνία και να δραστηριοποιηθούν στους τομείς της παιδείας, της υγείας, της εργασίας, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

 

 

Από τα σημαντικότερα έργα του Σωματείου στην Ελλάδα είναι οι Ειδικές Μονάδες Νευρομυϊκών Παθήσεων, οι Επιστημονικές Συνεργασίες , η Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού, οι Δραστηριότητες Μελών με Νευρομυϊκές Παθήσεις και Κάλυψη υλικών αναγκών των Μελών με Νευρομυϊκές Παθήσεις, ενώ ο επόμενος μεγάλος στόχος του MDA Ελλάς είναι η δημιουργία ενός πρότυπου «Κέντρου Νέων», σχεδιασμένο σύμφωνα με τις αρχές της ανακουφιστικής φροντίδας.

 

Σχετικές ειδήσεις
RELIC, η παράσταση του Ευριπίδη Λασκαρίδη στο Bios
01.12.2016 17:12
Η πολυσυζητημένη παράσταση RELIC, του Ευριπίδη Λασκαρίδη και της ομάδας OSMOSIS, μετά την επιτυχημένη περιοδεία της στο εξωτερικό (18 διεθνή φεστιβάλ σε 10 διαφορετικές Ευρωπαϊκές χώρες) και μόλις ένα μήνα πριν ταξιδέψει στο Barbican του Λονδίνου, έρχεται στο BIOS, για λίγες μόνο παραστάσεις.
Age & Beauty Part 1: Mid-Career Artist/Suicide Note or &:-/: από τον Miguel Gutierrez στη Στέγη
18.11.2016 16:58
Το φεστιβάλ της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, Made in USA, φιλοξενεί τον Miguel Gutierrez, ο οποίος θα παρουσιάσει την παράσταση Age & Beauty Part 1: Mid-Career Artist/Suicide Note or &:-/.
Rising: Ο Aakash Odedra έρχεται στο Παλλάς
27.09.2016 10:26
Ο Βρετανός χορευτής και χορογράφος Αακάς Οντέντρα, που στο ξεκίνημα της καριέρας του υπήρξε ο πιο περιζήτητος νέος σολίστας και σήμερα θεωρείται ο πιο φημισμένος, ο πιο λαμπερός και πλέον περιζήτητος χορευτής της γενιάς του, έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας για να παρουσιάσει -σε πανελλήνια πρώτη- στο Θέατρο Παλλάς στις 5 και 6 Νοεμβρίου 2016, την παράσταση Rising.
AOMORI, μια site-specific multimedia παράσταση χορού στην Αποθήκη
18.05.2016 14:22
AOMORI. Μία site-specific multimedia παράσταση χορού έρχεται στην Αποθήκη από τις 24 Μαΐου 2016.
Eορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Χορού 2016 στη Θεσσαλονίκη
10.05.2016 12:02
Το Σωματείο Καθηγητών Χορού, το Δημοτικό Κέντρο Μουσικής και Χορού Θεσσαλονίκης και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος συνεργάζονται και γιορτάζουν μαζί την Παγκόσμια ημέρα χορού 2016.