Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Beauty and the Beast on Ice

Beauty and the Beast on Ice
H παράσταση «Πεντάμορφη και το Τέρας» στον πάγο έρχεται στην Ελλάδα, στο κλειστό γήπεδο του Ταε Κβον Ντό από τις

17 μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου 2011. Τα έσοδά της θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του MDA Hellas.

Μην περιμένετε λεπτό ακόμη!
Κλείστε τώρα τα εισιτήριά σας για το “Beauty and the Beast on Ice”!

 

Μια μοναδική παράσταση, με εντυπωσιακή πορεία σε όλο τον κόσμο, υπόσχεται να προσφέρει πλούσιο υπερθέαμα για όλη την οικογένεια και να μαγέψει το κοινό με τον χορό των “Russian Ice Stars”, διακεκριμένης ομάδας πατινέρ, που θεωρούνται η η καλύτερη ομάδα επαγγελματιών πατινέρ στον κόσμο.

 

 

Η παράσταση έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του MDA Ελλάς. Το MDA Ελλάς είναι ένα Σωματείο για τη Φροντίδα Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις, το οποίο δραστηριοποιείται από το 2000 με πρωταρχικό σκοπό να βοηθήσει τα άτομα που πάσχουν από Νευρομυϊκές Παθήσεις, να ενταχθούν κατά τον καλύτερο τρόπο στην κοινωνία και να δραστηριοποιηθούν στους τομείς της παιδείας, της υγείας, της εργασίας, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

 

 

Από τα σημαντικότερα έργα του Σωματείου στην Ελλάδα είναι οι Ειδικές Μονάδες Νευρομυϊκών Παθήσεων, οι Επιστημονικές Συνεργασίες , η Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού, οι Δραστηριότητες Μελών με Νευρομυϊκές Παθήσεις και Κάλυψη υλικών αναγκών των Μελών με Νευρομυϊκές Παθήσεις, ενώ ο επόμενος μεγάλος στόχος του MDA Ελλάς είναι η δημιουργία ενός πρότυπου «Κέντρου Νέων», σχεδιασμένο σύμφωνα με τις αρχές της ανακουφιστικής φροντίδας.

 

Σχετικές ειδήσεις
Rising: Ο Aakash Odedra έρχεται στο Παλλάς
27.09.2016 10:26
Ο Βρετανός χορευτής και χορογράφος Αακάς Οντέντρα, που στο ξεκίνημα της καριέρας του υπήρξε ο πιο περιζήτητος νέος σολίστας και σήμερα θεωρείται ο πιο φημισμένος, ο πιο λαμπερός και πλέον περιζήτητος χορευτής της γενιάς του, έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας για να παρουσιάσει -σε πανελλήνια πρώτη- στο Θέατρο Παλλάς στις 5 και 6 Νοεμβρίου 2016, την παράσταση Rising.
Eορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Χορού 2016 στη Θεσσαλονίκη
10.05.2016 12:02
Το Σωματείο Καθηγητών Χορού, το Δημοτικό Κέντρο Μουσικής και Χορού Θεσσαλονίκης και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος συνεργάζονται και γιορτάζουν μαζί την Παγκόσμια ημέρα χορού 2016.
Danza Minima - El Árbol & GraviDanza III από την Αναστασία Λύρα στο Μικροσκοπικό Θέατρο
03.02.2016 12:51
Μια παράσταση Σύγχρονου Χορού έρχεται το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016 στο Μικροσκοπικό Θέατρο.
«Σωσίβια», μία συν-παράσταση για τους πρόσφυγες στο Rabbithole
14.12.2015 16:05
Μια ομάδα χορευτών και μουσικών υπό την αιγίδα του Δ.Σ. του Σ.Ε.ΧΩ.ΧΟ., διοργανώνουν, την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015, 3 παραστάσεις αυτοσχεδιασμού με τον τίτλο «Σωσίβια» στο Rabbithole με στόχο την οικονομική ενίσχυση των προσφύγων.
A los niños: μια παράσταση - έκπληξη της Αναστασίας Λύρα στο Μικροσκοπικό Θέατρο
11.12.2015 10:20
Μια παράσταση-έκπληξη έρχεται αυτό το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 στο Μικροσκοπικό Θέατρο, σε ερμηνεία της ίδιας της χορογράφου Αναστασίας Λύρα.