Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Smokey Bandits στο Γαία Live

Smokey Bandits στο Γαία Live
Smokey Bandits με δεκαμελή σύνθεση θα βρεθούν για δεύτερη φορά στη σκηνή του Γαία live στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο

12 Φεβρουαρίου 2011. H μπάντα που αγαπήθηκε από το κοινό από το πρώτο τους άλμπουμ, με το “A Son’s Lament” να αποτελεί ίσως την πιο αναγνωρίσιμη ραδιοφωνική μελωδία του καλοκαιριού, θα παρουσιάσει μια οπτικοακουστική performance: όλοι οι μουσικοί θα βρίσκονται επί σκηνής και θα συνοδεύονται από live Vj.


Με ήχο φανερά επηρεασμένο από soundtracks ταινιών του Quentin Tarantino και Guy Richie, Danny Boyle, και Petro Almodova, οι Smokey Bandits θα μας μεταφέρουν στα κινηματογραφικά σκηνικά, σε εικόνες εποχής, σε ένα ταξίδι στο χώρο-χρόνο.

 

 Έχοντας ως αφετηρία τις ελληνικές τους ρίζες οι Smokey καταφέρνουν να εντάξουν στους ήχους του 21ου αιώνα μουσικές από τα Βαλκάνια, το Μεξικό, τη Νότια Αμερική, να συνδυάσουν απόλυτα δημιουργικά την μουσική του χθες και του τώρα φτιάχνοντας το δικό τους προσωπικό αποτύπωμα. Ένα αποτύπωμα που μπορεί να αγγίξει τις καρδιές και να εκφράσει κάθε κάτοικο στις γειτονιές του κόσμου.

 

Οι Smokey Bandits είναι το project του Δημήτρη Νάσιου (Quasamodo) και του Γιώργου Φωτιάδη (Basement Freaks). To “Debut” είναι αφιερωμένο στην μνήμη του πάτερα του Γιώργου Φωτιάδη, Ιωάννη Φωτιάδη. Ανοίξανε το Kosmos Festival το καλοκαίρι του 2010.

Αποτελούνται από γνωστούς καταξιωμένους Έλληνες και ξένους μουσικούς. Το “Debut” κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2010 από την ΚΛΙΚ Records. το “A Son’s Lament” ξεπέρασε τα 100.000 hits στο Youtube τους πρώτους τρεις μήνες. Έχουν συνεργαστεί με τον βρετανό McCoppa για την lyrics version του “Smoke from The Attic”:

Σχετικές ειδήσεις
Ο Πέτρος Κλαμπάνης και ο Σταύρος Λάντσιας live στο Atheneaum Κελάρι
09.11.2016 11:29
Το ATHENEAUM Κελάρι έχει την τιμή να φιλοξενεί δύο από τους σημαντικότερους και καταξιωμένους μουσικούς της jazz σκηνής, τον Σταύρο Λάντσια και τον Πέτρο Κλαμπάνη, που ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν τα προσωπικά τους album καθώς και μουσική εμπνευσμένη από την ελληνική μουσική παράδοση.
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης live στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας
16.08.2016 15:49
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι μουσικοί του συνοδοιπόροι συνεχίζουν το ταξίδι που ξεκίνησαν πριν από περίπου δύο χρόνια και στις 7 Σεπτεμβρίου 2016 θα βρεθούν στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας, στο πλαίσιο των Αισχυλείων 2016.
Xatzifrageta the band! Πατητές και μακροβούτια Live στο Oropos Summer Fest
08.07.2016 15:18
Το Σάββατο 16 Ιουλίου οι Xatzifrageta με full band σύνθεση έρχονται στον Ωρωπό (παραλία Χαλκούτσι).
Ο Panda Dub live στο Βοτανικός live stage
08.04.2016 13:47
Αν έχετε ποτέ αναρωτηθεί πως θα ήταν να βρεθείτε επιβάτες σ’ ένα διαστημικό σκάφος που τη θέση του οδηγού έχει πάρει ένα Panda, μπορείτε να λάβετε την απάντηση σας το Σάββατο 21 Μαΐου που αναχωρεί το σκάφος του Panda Dub από το ακρωτήριο του Βοτανικός live stage, για ένα ταξίδι με προορισμό άγνωστους μουσικούς πλανήτες στον γαλαξία του Cosmic Electro Dub.
Angry Boy Jester, Breath After Coma, Waλves live @ An Club
17.03.2016 13:30
Το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016, οι Angry Boy Jester, οι Breath After Coma και οι Waλves θα βρεθούν live στο An Club.