Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

O Βασίλης Βασιλόπουλος στο Black Duck

O Βασίλης Βασιλόπουλος στο Black Duck
Ένα μουσικό happening, με τίτλο «Ένας ψίθυρος για την αγάπη», με τραγούδια για πιάνο και φωνή που έχει επιλέξει και θα τραγουδήσει ο

Βασίλης Βασιλόπουλος, θα ζωντανέψει στο Black Duck Multiplarte, την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου. Τη βραδιά αυτή θα ακουστούν τραγούδια που έχουν ως συνδετικό κρίκο την χαμηλόφωνη έκφραση συναισθημάτων και ονείρων αληθινών και τα οποία αν και «κατοικούν» σε τόπους διαφορετικούς, μιλούν την ίδια γλώσσα.

 


Από τo κινηματογραφικό «Wild is the wind» των D.Tiomkin και Ν.Washington και την «Μπαλάντα των αισθήσεων και των παραισθήσεων» των Μ. Χατζιδάκι και Α. Δαβαράκη, στο «La chanson des vieux amants» των J. Brel και G. Jouannest και το «Λευκό μου γιασεμί» των Μ. Γκανά και Π. Καλατζόπουλου, η βραδιά στο Black Duck θα μηδενίσει την απόσταση, που μας χωρίζει από όλα τα πολύτιμα, που μοιραζόμαστε πάντοτε χαμηλόφωνα.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Black Heart Procession live στο Fix Factory of Sound
28.11.2016 14:40
Οι Black Heart Procession επιστρέφουν! Η μπάντα που ξεκίνησε την μοναχική πορεία της το 1997, στο San Diego της California, κάνοντας το όνομά της συνώνυμο της ευαισθησίας, της μελαγχολίας και του λυρισμού, συνεχίζει το ταξίδι της.
O Αργύρης Μπακιρτζής στον Κήπο του Black Duck
30.05.2016 10:51
Στον μαγευτικό του Κήπο, το Black Duck, την Τρίτη 31 Μαΐου, υποδέχεται το καλοκαίρι με τον Αργύρη Μπακιρτζή και τον πιανίστα Γιώργο Πατεράκη.
Τραγούδια για την Άνοιξη από τον Βαγγέλη Δούβαλη στο Black Duck
26.04.2016 10:14
Τον δικό του «περίπατο» στην Άνοιξη κάνει ο Βαγγέλης Δούβαλης, ένας νέος λαϊκός ερμηνευτής, και έρχεται στο Black Duck, την Παρασκευή 6 Μαΐου, έχοντας στις αποσκευές του σπουδαία τραγούδια που έγραψαν την δική τους ιστορία στην ελληνική μουσική σκηνή.
Παρουσίαση cd του Μιχάλη Πιερή και του Κώστα Βόμβολου στο Black Duck
19.04.2016 14:28
Ο Μιχάλης Πιερής και ο Κώστας Βόμβολος παρουσιάζουν το CD τους «Δεκαεννιά ερμηνείες» (εκδόσεις Μελωδικό Καράβι) στο Black Duck, την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016.
Οι Black Ducklings live στο Black Duck!
01.03.2016 15:36
Φέτος τις Απόκριες, το Black Duck σας προσκαλεί να φορέσετε την αγαπημένη σας κόκκινη απόχρωση σε όποια μεταμφίεση ή σε όποιο ρούχο και αξεσουάρ επιλέξετε και να έρθετε να διασκεδάσετε με τα «Μαύρα Παπιά» στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του!