Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Δήμητρα Παπίου στην Αθηναΐδα: Αλλαγή ημέρας

Δήμητρα Παπίου στην Αθηναΐδα: Αλλαγή ημέρας
Ο Μουσικός μονόλογος «Απλά Δήμητρα» με τη Δήμητρα Παπίου από τις 4 Φεβρουαρίου μεταφέρεται κάθε Παρασκευή (από Τετάρτη) στις

9.30 το βράδυ. Πρόκειται για τις τέσσερις τελευταίες παραστάσεις μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου 2011.

Με την υπογραφή του Σταμάτη Κραουνάκη

Ένα ταξίδι στα συναισθήματα μιας γυναίκας που τα έχει ζήσει όλα. Μια γυναίκα που ενσωματώνει όλες τις γυναίκες που ξέρουμε  και που ζουν ανάμεσά μας, σε μία.


Η Δήμητρα Παπίου μέσα απ’ αυτόν τον ρόλο τραγουδά ένα ψηφιδωτό τραγουδιών
που επέλεξε γι’ αυτήν και τη φωνή της ο Σταμάτης Κραουνάκης.


Μοναδικά τραγούδια, με έντονο το λαϊκό χρώμα, του Μάνου Χατζιδάκι, του Βασίλη Τσιτσάνη, του Σταμάτη Κραουνάκη, του Διονύση Σαββόπουλου, του Χρήστου Χαιρόπουλου, του Νίκι Γιάκοβλεφ, του Γιώργου Μουζάκη, του Μίμη Πλέσσα, του Δήμου Μούτση, του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, του Δημήτρη Παπαδημητρίου , του Δήμου Αναστασιάδη, του Γιάννη Σπάθα, του Κώστα Λειβαδά, του Κώστα Μπαλταζάνη, του Γιώργου Καλογερόπουλου .

 

Την Δήμητρα Παπίου συνοδεύουν τρεις σπάνιοι σολίστες.
Ο Γιώργος Ζαχαρίου, μουσική διεύθυνση και πλήκτρα, ο Γιάννης Άννινος στο μπάσο
Και ο Νίκος Κατσίκης στο μπουζούκι.

Σενάριο τραγουδιών – σκηνοθεσία: Σταμάτης Κραουνάκης
Φωτισμοί: Απόστολος Στράντζαλης
Ήχος : Δημήτρης Μουρλάς
Παραγωγή: Σπείρα Σπείρα

Σχετικές ειδήσεις
Η Δήμητρα Γαλάνη στο Gazarte
09.02.2017 12:36
H σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια Δήμητρα Γαλάνη επιστρέφει στο gazarte, στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 χρόνων του, παρουσιάζοντας από την Δευτέρα 6 Μαρτίου και όλες τις Δευτέρες του μήνα μια νέα παράσταση.
Χίλια χρώματα, με τη Δήμητρα Μιχαήλ στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
19.01.2017 12:47
Η νέα καλλιτέχνης Δήμητρα Μιχαήλ ανεβαίνει στη σκηνή του Γυάλινου – Up Stage την Κυριακή 22 Ιανουαρίου για να μας παρουσιάσει τη μουσική παράσταση «Χίλια Χρώματα».
Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Γιώτα Νέγκα στην Εύβοια
04.08.2016 16:52
Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα έρχονται στις 6 Αυγούστου 2016 στη Μονοκαρυά για τη μοναδική τους εμφάνιση στην Ιστιαία της Εύβοιας αυτό το καλοκαίρι.
Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώτα Νέγκα live στο Θέατρο Πέτρας
14.06.2016 16:35
Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα έρχονται στις 11 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη για τη μοναδική τους εμφάνιση στην Αθήνα αυτό το καλοκαίρι.
Δήμητρα Γερολέμου & Ορχήστρα Τσέπης live στο Μπαράκι της Διδότου
10.06.2016 11:54
Η Δήμητρα Γερολέμου συναντά την πιο ευρηματική ορχήστρα τσέπης, τον Νίκο Στάικο στα πλήκτρα και τη φωνή και τον Ηλία Πολυχρονιάδη στα κρουστά και την κιθάρα και στήνουν μια πολύχρωμη μουσική παράσταση γεμάτη αυθορμητισμό και δεξιοτεχνία, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 στο Μπαράκι της Διδότου.