Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ο Απόστολος Ρίζος στο Ρυθμός stage

Ο Απόστολος Ρίζος στο Ρυθμός stage
Ο Απόστολος Ρίζος, για μια μοναδική εμφάνιση στη μουσική σκηνήΡυθμός Stage” την Παρασκευή

14 Ιανουαρίου. Μαζί με τη μπάντα του, ο Απόστολος Ρίζος αναμένεται να μας καθηλώσει με τη μοναδική του σκηνική παρουσία, τη μαγική του φωνή αλλά και τις απρόσμενες ενορχηστρώσεις σε κομμάτια δικά του καθώς και άλλων δημιουργών, τα οποία έχει στιγματίσει με την προσωπική του ερμηνεία.

 


Τραγούδια από την καινούργια του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “Τι είδες που δεν είδα εγώ;” δένονται με αυτά της προσωπικής του δισκογραφίας, όπως το “Τι να θυμηθώ” και τη “Φυσαλίδα”, του Νίκου Ζούδιαρη.


Παράλληλα, μέσα στο κλίμα ονείρου και παραζάλης που δημιουργούν οι ερμηνείες του Απόστολου Ρίζου συμπράττοντας με το βιμπράφωνο, το μπάσο , με τον  τα κρουστά και τη φυσαρμόνικα, μας αποκαλύπτονται από την αρχή, τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει, όπως το “Α bord de l’ Aspasia” του Θάνου Μικρούτσικου σε ποίηση Νίκου Καββαδία, ο “Κηπουρός” του Παύλου Παυλίδη , ο “Διάφανος” του Θανάση Παπακωνσταντίνου , και πολλά ακόμη αγαπημένα, σε ένα πρόγραμμα που μας ταξιδεύει μέχρι το τέλος.


Στη συγκεκριμένη εμφάνιση, στο μπάσο θα είναι ο πληθωρικός μουσικός των Υπογείων Ρευμάτων Απόστολος Καλτσάς , με τον οποίο ο Απόστολος Ρίζος συνεργάζεται από καιρό σε ένα παράλληλο μινιμαλιστικό μουσικό project με μυσταγωγική ατμόσφαιρα.

Παίζουν:
Βαγγέλης Παρασκευαϊδης: βιμπράφωνο
Θοδωρής Μακαρούνης: τύμπανα
Απόστολος Καλτσάς: μπάσο
Απόστολος Ρίζος : ακουστική κιθάρα, φυσαρμόνικα

 

Το νέο album του Απόστολου Ρίζου, «Τι είδες που δεν είδα εγώ;» κυκλοφορεί από τη Lyra.
http://www.apostolosrizos.gr/

Σχετικές ειδήσεις
Ο Απόστολος Ρίζος για μία εμφάνιση στο Kremlino
31.01.2017 11:44
Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου του album με τον τίτλο ‘6’ , το οποίο καταγράφηκε ως μια από τις καλύτερες δισκογραφικές προτάσεις της χρονιάς, ο Απόστολος Ρίζος ανεβαίνει για μία δυναμική μουσική εμφάνιση μαζί με την "πολυμήχανη" μπάντα του στη μουσική σκηνή KREMLINO, στον Πειραιά, την Παρασκευή 10 Μαρτίου.
Ο Δημήτρης Μυστακίδης και ο  Απόστολος Ρίζος στο «Γιαπί» της ΑΚΤ-ΕΙΝ
21.12.2016 16:33
Ο Απόστολος Ρίζος συναντά τον Δημήτρη Μυστακίδη το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017, στο «Γιαπί» της ΑΚΤ-ΕΙΝ.
Ο Απόστολος Ρίζος στο ΙΛΙΟΝ Plus
16.11.2016 15:11
Ο Απόστολος Ρίζος έρχεται για τρεις δυναμικές εμφανίσεις στο ΙΛΙΟΝ Plus στις 3, 10 και 17 Δεκεμβρίου 2016!
Απόστολος Ρίζος: καλοκαιρινή περιοδεία με νέο άλμπουμ
08.07.2016 16:11
Ο Απόστολος Ρίζος έχοντας στις αποσκευές του το νέο προσωπικό του album με τίτλο ‘6’, περιοδεύει αυτό το καλοκαίρι σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Ο Απόστολος Ρίζος live στο Club του Σταυρού του Νότου
24.03.2016 14:27
Ο Απόστολος Ρίζος στο Club του Σταυρού του Νότου - από το Σάββατο 2 Απριλίου και για τρεις παραστάσεις (2, 9 & 16 Απριλίου).