Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

H Σαββέρια Μαργιολά στο Οξυγόνο Live

H Σαββέρια Μαργιολά στο Οξυγόνο Live
Μια νέα τραγουδίστρια, η Σαββέρια Μαργιολά, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με θέσεις , αντιθέσεις, εναλλαγές, κορυφώσεις, ισορροπίες λόγου

και μουσικής καταργώντας ετικέτες, σπάζοντας στεγανά και προκαταλήψεις, την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011 στη μουσική σκηνή Οξυγόνο Live! special guest, o Κώστας Μακεδόνας!

 


Παρέα με τον ταλαντούχο Γιώργο Γεωργακάκη και τέσσερις φίλους, καταξιωμένους μουσικούς, τον Γιώτη Σαμαρά (κιθάρα), το Νίκο Καλατζάκο (πιάνο), το Δήμο Πολυμέρη (ακορντεόν) και το Δημήτρη Μαργιολά (μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο), σε μια μουσική διαδρομή δυόμιση ωρών, συμπυκνώνοντας το χθες και το σήμερα, με τραγούδια που αν και κάποια απ\' αυτά έχουν έναν αιώνα απόσταση μεταξύ τους, συνυπάρχουν δυναμικά, τοποθετημένα με γνώση και άποψη στη θέση τους, σε μια γιορτή ηχοχρωμάτων.


Συμμετέχουν οι:

Γιώργος Γεωργακάκης (φωνή), Γιώτης Σαμαράς (Κιθάρες), Νίκος Καλατζακος (Πλήκτρα), Δήμος Πολυμερής (Ακορντεόν), Δημήτρης Μαργιόλας (Μπουζούκι /Λαούτο / Μαντολίνο

Ηχολήπτης - Γιώργος Φραγκελης

Σχετικές ειδήσεις
Σαββέρια Μαργιόλα, Πάνος Παπαΐωάννου, Απόστολος Βαλαρούτσος στο Σταυρό του Νότου
18.01.2017 10:09
H Σαββέρια Μαργιολά, ο Πάνος Παπαϊωάννου και ο Απόστολος Βαλαρούτσος σε μια ξεχωριστή μουσική συνάντηση, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, στο Σταυρό του Νότου.
Η Σαββέρια Μαργιολά live στο Σταυρό του Νότου
05.12.2016 14:42
Η Σαββέρια Μαργιολά συνεχίζει τις ζωντανές της εμφανίσεις μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του τρίτου της προσωπικού album με τίτλο «Ερωτογραφία», την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στον Σταυρό του Νότου Club.
Παραδοσιακά και όχι μόνο..., με τον Αποστόλη Βαγγελάκη στο Ρυθμός Stage
27.05.2016 10:00
Ένας από τους σπουδαιότερους, σύγχρονους μουσικούς πνευστών στην Ελλάδα, ο Αποστόλης Βαγγελάκης, θα παρουσιάσει την Πέμπτη 2 Ιουνίου στον Ρυθμό Live Stage στην Ηλιούπολη τη μουσική παράσταση Παραδοσιακά και όχι μόνο...
Η Σαββέρια Μαργιολά στο Σταυρό του Νότου Club
16.05.2016 14:34
Η Σαββέρια Μαργιολά συνεχίζει τα ταξίδια της και μετά από μια πολύ επιτυχημένη σειρά με περισσότερες από 30 εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα τον χειμώνα που μας πέρασε, καταλήγει κλείνοντας αυτόν τον κύκλο στον Σταυρό του Νότου club.
Η Σαββέρια Μαργιολά στη Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
27.04.2016 11:04
Την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016, η Σαββέρια Μαργιολά θα βρίσκεται στη Ζωντανή Μαύρη Τρύπα.