Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

H Σαββέρια Μαργιολά στο Οξυγόνο Live

H Σαββέρια Μαργιολά στο Οξυγόνο Live
Μια νέα τραγουδίστρια, η Σαββέρια Μαργιολά, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με θέσεις , αντιθέσεις, εναλλαγές, κορυφώσεις, ισορροπίες λόγου

και μουσικής καταργώντας ετικέτες, σπάζοντας στεγανά και προκαταλήψεις, την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011 στη μουσική σκηνή Οξυγόνο Live! special guest, o Κώστας Μακεδόνας!

 


Παρέα με τον ταλαντούχο Γιώργο Γεωργακάκη και τέσσερις φίλους, καταξιωμένους μουσικούς, τον Γιώτη Σαμαρά (κιθάρα), το Νίκο Καλατζάκο (πιάνο), το Δήμο Πολυμέρη (ακορντεόν) και το Δημήτρη Μαργιολά (μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο), σε μια μουσική διαδρομή δυόμιση ωρών, συμπυκνώνοντας το χθες και το σήμερα, με τραγούδια που αν και κάποια απ\' αυτά έχουν έναν αιώνα απόσταση μεταξύ τους, συνυπάρχουν δυναμικά, τοποθετημένα με γνώση και άποψη στη θέση τους, σε μια γιορτή ηχοχρωμάτων.


Συμμετέχουν οι:

Γιώργος Γεωργακάκης (φωνή), Γιώτης Σαμαράς (Κιθάρες), Νίκος Καλατζακος (Πλήκτρα), Δήμος Πολυμερής (Ακορντεόν), Δημήτρης Μαργιόλας (Μπουζούκι /Λαούτο / Μαντολίνο

Ηχολήπτης - Γιώργος Φραγκελης

Σχετικές ειδήσεις
Παραδοσιακά και όχι μόνο..., με τον Αποστόλη Βαγγελάκη στο Ρυθμός Stage
27.05.2016 10:00
Ένας από τους σπουδαιότερους, σύγχρονους μουσικούς πνευστών στην Ελλάδα, ο Αποστόλης Βαγγελάκης, θα παρουσιάσει την Πέμπτη 2 Ιουνίου στον Ρυθμό Live Stage στην Ηλιούπολη τη μουσική παράσταση Παραδοσιακά και όχι μόνο...
Η Σαββέρια Μαργιολά στο Σταυρό του Νότου Club
16.05.2016 14:34
Η Σαββέρια Μαργιολά συνεχίζει τα ταξίδια της και μετά από μια πολύ επιτυχημένη σειρά με περισσότερες από 30 εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα τον χειμώνα που μας πέρασε, καταλήγει κλείνοντας αυτόν τον κύκλο στον Σταυρό του Νότου club.
Η Σαββέρια Μαργιολά στη Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
27.04.2016 11:04
Την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016, η Σαββέρια Μαργιολά θα βρίσκεται στη Ζωντανή Μαύρη Τρύπα.
Το Duo Goliardi στο Θέατρο Πόρτα
09.02.2016 12:13
Το Duo Goliardi των Δήμητρη Κούντουρα και Κωνσταντίνου Ράπτη έρχεται στις Τρίτες Παράλληλες του Θεάτρου Πόρτα, στις 16 Φεβρουαρίου, για να μας παρουσιάσουν με αυτό το μοναδικού ηχοχρώματος και υφής Duo για φλάουτο με ράμφος και ακορντεόν, έργα των Δημήτρη Παπαγεωργίου (σε πρώτη εκτέλεση), Περικλή Λιακάκη, Bela Bartok, Johann Wather κ.α.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο Gazi Live
03.02.2016 12:10
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας είναι εδώ! Στο Γκάζι Live σε μια σπάνια μουσική συνύπαρξη. Για ένα βράδυ μόνο… Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, με ιστορίες του ”Rock της Δυτικής Όχθης”, σε μία ξεχωριστή και μοναδική μουσική παράσταση γεμάτη εναλλαγές και εκπλήξεις. Καλεσμένοι του δύο απ’ τα σημαντικότερα συγκροτήματα της μεγάλης μουσικής οικογένειας που γεννήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’90, οι Μπλε και οι Εκείνος & Εκείνος.