Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Paris Can Can

Paris Can Can
Σκανδαλώδης χορός, αυθάδικα κορίτσια, αλλεπάλληλα βολάν, γυναικείες γάμπες χορεύουν στον αέρα. Αυθεντικό γαλλικό καμπαρέ, αναβιώνει στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο από τις 13 Δεκεμβρίου έως τις 20 Ιανουαρίου.

Σκανδαλώδης χορός, αυθάδικα κορίτσια, αλλεπάλληλα βολάν, γυναικείες γάμπες χορεύουν στον αέρα. Αυθεντικό γαλλικό καμπαρέ, αναβιώνει στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο από τις 13 Δεκεμβρίου έως τις 20 Ιανουαρίου.

Ένα θέμα μόνο για άντρες. Κορίτσια, εσείς τσιμουδιά… για λίγο. Γιατί αυτό το θέαμα , θα ξετρελάνει και εσάς. Θα σας ξεσηκώσει και θα ξεσηκώσετε ερωτικές χορευτικές κινήσεις για σαγήνη και αποπλάνηση.

Τα κορίτσια του Can Can από τη ρομαντικότερη-λένε-πόλη, το Παρίσι φτιάχνουν τις βαλιτσούλες τους και τα νεσεσέρ με τα αναρίθμητα καλλυντικά και έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για ένα αρκούντως εορταστικό πρόγραμμα .

Λαχταριστές χορεύτριες, φρενήρεις ρυθμός, ξέφρενες μουσικές και φυσικά άπειρα φουρό, θα προκαλέσουν με το ανασήκωμά τους το κοινό από τις 13 Δεκεμβρίου έως και τις 20 Ιανουαρίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Το Paris Can Can είναι ένα γοητευτικό, αισθησιακό, λαμπερό, αυθεντικό γαλλικό καμπαρέ που ζωντανεύει ξανά τη θρυλική ατμόσφαιρα του Moulin Rouge.

Δώδεκα εκκεντρικές χορεύτριες, τέσσερις ηθοποιοί, μια τραγουδίστρια, μουσικές κλασικές, από τραγούδια των Jacque Offenbach, Franz Lehar, Cole Porter, Edith Piaf και George Gershwin, σκηνικά που παραπέμπουν στα έργα του Τουλούζ Λωτρέκ, ευφάνταστα κουστούμια εποχής. Αυτό είναι το Paris Can Can. Θα το αντέξεις;

INFO
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο: Λ. Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη, τηλ.: 210 9315600. Τιμή εισιτηρίων: 15 ευρώ, 20 ευρώ, 30 ευρώ, 35 ευρώ, 40 ευρώ, 50 ευρώ, 60 ευρώ.

Σχετικές ειδήσεις
Οι «Γυναίκες» συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο!
17.11.2016 14:02
Οι «Γυναίκες», Φωτεινή Βελεσιώτου – Αναστασία Μουτσάτσου - Μυρτώ Αλικάκη, συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν όλο τον χειμώνα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, και να εξομολογούνται ιστορίες, μελωδίες και πάθη μιας ζωής. Μια μουσικοθεατρική παράσταση, όπου ο λόγος πλέκεται μαγικά με τη μουσική και τα τραγούδια, με σκοπό την κάθαρση μέσω της εξομολόγησης, σκηνοθετημένη από την Ελένη Γκασούκα.
Ο Σανκάρα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
07.11.2016 11:54
Ο διάσημος showman Σανκάρα, επιστρέφει στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου για να παρουσιάσει το καινούριο show του, "Απόδραση από τη λογική".
«Ευτυχείτε»: Παράσταση - Αφιέρωμα για το Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης στο Γυάλινο
23.03.2016 13:51
«Ευτυχείτε»: Το Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης αναβιώνει μέσα από μία φαντασμαγορική παράσταση, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, από την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016.
Έλα στο Cabaret και εσύ στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
02.03.2016 13:12
Η παράσταση Έλα στο Cabaret και εσύ έρχεται τη Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.
Δελτίο... Βλήτου, με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο στο Γυάλινο Mουσικό Θέατρο - UpStage
19.01.2016 15:36
Ο "όρθιος κωμικός" Χριστόφορος Ζαραλίκος σατιρίζει την καθημερινότητα,"παίζει" με το κοινό και δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο, στην παράσταση Δελτίο... Βλήτου, που θα παρουσιάσει στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο!