Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ο Γιάννης Οικονομίδης στο Booze Cooperativa

Ο Γιάννης Οικονομίδης στο Booze Cooperativa
Μια οπτικοακουστική παράσταση ηλεκτρονικής μουσικής και video θα παρουσιαστεί δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα στο …

Booze Cooperativa, όπου ο Γιάννης Οικονομίδης (Lunicon) θα παρουσιάσει το cd Months.

 

Το cd Months, καταγράφει τη συναισθηματικά βιωματική σχέση του Γιάννη Οικονομίδη (Lunicon) με τους μήνες του χρόνου.

 

Οι μήνες του χρόνου είναι οι απρόσκλητοι αλλά πάντα συνεπείς στο ραντεβού τους επισκέπτες της ζωής μας, ετερόκλητοι και μοναδικοί, άλλοτε απρόβλεπτοι κι ανανεωτικοί, άλλοτε αναμενόμενοι και νωθροί…

 

Ο υποσχετικός και ευοίωνος Γενάρης, ο ασφυκτικός και ακατάληπτος Φεβρουάριος, ο σφριγηλός και μελωδικός Μάρτιος, ο φωτεινός αλλά και ευμετάβλητος Απρίλης, ο σθεναρός αλλά και ρομαντικός Μάιος, ο εκκωφαντικός και ενθουσιώδης Ιούνιος, ο αμέριμνος και συντροφικός Ιούλιος, ο νωχελικός και βακχικός Αύγουστος, ο αινιγματικός και πικρός Σεπτέμβριος, ο μυστηριώδης και ανυπόμονος Οκτώβρης, ο μελαγχολικός και υγρός Νοέμβριος, ο πρόσχαρος και ευδαιμονικός Δεκέμβριος.

 

Μουσικοί
Γιάννης Οικονομίδης (Lunicon), πλήκτρα, κιθάρα
Γιάννης Φιλλιπουπολίτης, πιάνο , πλήκτρα
Mάγια Σιώζου,φωνή
Xαράλαμπος Παρίτσης, βιολί
Δημήτρης Κάδης, v.j.

To cd MONTHS είναι μία ανεξάρτητη παραγωγή και κυκλοφορεί με την υποστήριξη της δισκογραφικής εταιρείας Protasis. H διανομή έγινε από την SoundForge Music Group.

 

Γιάννης Οικονομίδης

Ο Γιάννης Οικονομίδης δραστηριοποιείται στο χώρο της οπτικής επικοινωνίας αλλά και στο χώρο της μουσικής και της σύνθεσης. Εργάστηκε ως art director σε διάφορα περιοδικά της Θεσσαλονίκης και και είναι συγγραφέας δύο βιβλίων -\"Imagine - Design by Ikonomidis\"  (εκδόσεις \"University Studio Press\"-2000) και \"Alphabet Symbols - Τα μηνύματα της φόρμας\" (εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα-2006).

 


Η παράσταση Μοnths by Lunicon παρουσιάστηκε στο πλαίσιο των φετινών Δημητρίων της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη στις 11 Νοεμβρίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του νέου Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Σχετικές ειδήσεις
Οι FroOts SaLaD live στο Booze Cooperativa
21.02.2017 13:51
Την Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου και ώρα 22:00 στο Booze Cooperativa θα απολαύσουμε ζωντανά την πιο groovy μουσική μπάντα, τους FroOts SaLaD, που θα μας ξεσηκώσει.
Οι Lost Bodies unplugged στο Booze Cooperativa
16.01.2017 14:53
Οι Lost Bodies θα εμφανιστούν ζωντανά στο Booze Cooperativa την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, σε μία ακουστική συναυλία εφ’ όλης της ύλης, με τη Σοφία Λαμπροπούλου στο punk / κανονάκι.
Dialogue in Monologue, από τους Τηλέμαχο Μούσα και Παντελή Μάκκα στο Booze Cooperativa
09.12.2016 10:45
Ο συνθέτης, πολυοργανίστας Τηλέμαχος Μούσας και ο εικαστικός, video artist Παντελής Μάκκας θα βρεθούν για μία και μόνο live audio video performance στο χώρο του Booze Cooperativa.
O Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C παρουσιάζουν τον νέο τους δίσκο στο Piraeus 117 Academy
18.10.2016 16:46
Ο Γιάννης Αγγελάκας είναι για πολλούς η ζωντανή ενσάρκωση της ελληνικής ροκ μουσικής. Της ελληνόφωνης αν προτιμάτε.
Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Μηλιώκας, Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Γιοκαρίνης live στο Κύτταρο
13.10.2016 11:47
Κυρίες Κύριοι και ...μικρά παιδιά, η παρέα ξανασμίγει, ετοιμαστείτε... Και Λάκης Πάπαδόπουλος... και Γιάννης Γιοκαρίνης... και Νίκος Ζιώγαλας... και Γιάννης Μηλιώκας, όλοι μαζί, για τέσσερις μαγικές φθινοπωρινές βραδιές, στο Κύτταρο.