Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Rosebleed, Fadeout και Em.Ma live στο Κοο Κοο

Rosebleed, Fadeout και Em.Ma live στο Κοο Κοο
Οι Rosebleed κλείνουν τη φετινή χρονιά με μια εμφάνιση στο KooKoo, χώρο στον οποίον έπαιξαν ανοίγοντας τη χρονιά τον περασμένο …

Ιανουάριο! Η μπάντα από την Ηλιούπολη είχε μια εξαιρετική χρονιά κατά την οποία έπαιξε σε δεκάδες χώρους και ήρθε κοντά σε χιλιάδες κόσμο σε όλη την Ελλάδα.

 

Αυτόν τον μήνα παρουσιάζει το “Bingo”, το τρίτο και τελευταίο single από το album της “White Balloons” και δίνει τις τελευταίες της συναυλίες πριν αποσυρθεί στο στούντιο για να γράψει τα νέα τραγούδια της για το δεύτερο άλμπουμ.

 

Η βραδιά προβλέπεται να έχει αρκετά από αυτά τα νέα τραγούδια καθώς και τραγούδια που δεν έχουν παιχτεί συχνά στις συναυλίες των Rosebleed!

 


Οι Fadeout σχηματίστηκαν το 2002 και το 2006 έβγαλαν το μοναδικό τους άλμπουμ, ενώ πρόσφατα έσπασαν τη σιωπή των τελευταίων δύο ετών και έρχονται με το νέο τους υλικό και φρέσκια σύνθεση .

 

Η Em.Ma έχει Κυπριακή καταγωγή και παρελθόν στις ΗΠΑ αλλά το παρόν της στη μουσική σκηνή της Αθήνας είναι αυτό που θα μας απασχολήσει πολύ! Στιβαρή backing band και εξαιρετική φωνή είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της.

Σχετικές ειδήσεις
Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Στέφανος Κορκολής: τελευταίες παραστάσεις στο Gazarte
03.01.2017 13:35
Μετά την άκρως επιτυχημένη πορεία των πρώτων παραστάσεων τους στο gazarte, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής θα βρίσκονται για τέσσερις ακόμη βραδιές στο Μain Stage τον Ιανουάριο. Μια παράσταση από αυτές που αντέχουν στον χρόνο, μια μουσική συνάντηση που κέρδισε ξανά τις καρδιές μας!
Τον Ιανουάριο στο Faust
28.12.2016 10:10
Ο Ιανουάριος, ο πρώτος μήνας του νέου έτους, μπαίνει εορταστικά στο Faust με θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες με αγαπημένα ονόματα.
Οι Εκμέκ live στο Faust
13.12.2016 14:34
Οι ΕΚΜΕΚ, το γλυκό μυστικό της Θεσσαλονίκης που αρχίζει να μαθαίνει πια και η Αθήνα, μετά την εξαιρετική τους πρώτη εμφάνιση τον Οκτώβριο, επιστρέφουν στο FAUST την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016.
Oregon, το μυθικό συγκρότημα της world jazz live στο Half Note
01.11.2016 17:14
Ιστορικό γκρουπ, πρωτοπόρο στην ανάπτυξη της διεθνικής jazz, με κλασικές μείξεις και διαρκώς ανοιχτούς καλλιτεχνικούς ορίζοντες. Οι Oregon έπαιξαν πρώτη φορά στη χώρα μας με την original σύνθεσή τους (Ralph Towner, Paul McCandless, Glen Moore, Collin Walcott) σε μια αξέχαστη συναυλία στο θέατρο του Λυκαβηττού το 1984.
Μαρία Λατσίνου - Μια Ανάσα Μετά… live στο Underflow
10.10.2016 13:44
Η Μαρία Λατσίνου συγκεντρώνει στις συναυλίες της ένα αφοσιωμένο και σταθερό κοινό που την παρακολουθεί συστηματικά. Πρώτη εμφάνιση της για αυτή τη σεζόν, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στον πολυχώρο Underflow Record Store & Art Gallery.