Στο Χαλκηδόνιο Ωδείο θα παρακολουθήσεις εργαστήρια με γνωστούς καλλιτέχνες

Θέλεις να μάθεις και εσύ να τραγουδάς σαν επαγγελματίας ή να παίζεις κιθάρα όπως οι αγαπημένοι σου καλλιτέχνες; Ποτέ δεν είναι αργά για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου και να αναδείξεις τα ταλέντα σου.

Τη νέα σεζόν, δοκίμασε κάτι καινούργιο, όπως η εκμάθηση ενός μουσικού οργάνου ή μαθήματα φωνητικής! Απόκτησε μουσική παιδεία στο Χαλκηδόνιο Ωδείο.

Πρόκειται ένα πρότυπο μουσικό εκπαιδευτήριο που είναι αναγνωρισμένο από το κράτος και συνεχίζει να χαράζει σταθερή πορεία στη μουσική εκπαίδευση, έχοντας στο επίκεντρο κάθε έναν μαθητή ξεχωριστά.

Καταξιωμένοι σολίστ, καθηγητές και παιδαγωγοί, αλλά και πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες έχουν δημιουργήσει μία ομάδα που θα σε βοηθήσει να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Μπορείς να δοκιμάσεις όλα τα μουσικά όργανα, κλασικά, μοντέρνα και παραδοσιακά.

Παράλληλα, στις ευρύχωρες και πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας πραγματοποιούνται τμήματα Φωνητικής, Ορθοφωνίας  καθώς και τμήματα για Κλασικό-Μοντέρνο τραγούδι. Για όσους αναζητούν πιο εξειδικευμένες γνώσεις και θέλουν να προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω γίνεται επίσης προετοιμασία και για το Μουσικό Πανεπιστήμιο.

Επιπλέον, τα παιδιά μπορούν να αποκτήσουν σωστές βάσεις, παρακολουθώντας τα τμήματα δημιουργικής απασχόλησης με τις ευφάνταστες θεματικές: Γερμανικά σε ΝΤΟ#, τα μουσικά ταξίδια του κ.ΣΟΛ , ταξίδι στον πλανήτη Μουσικόνιους, η μελωδική Μινόρε και ο βιαστικός Ματζόρε. Ωστόσο, τα μαθήματα αφορούν κάθε ηλικία και κάθε μουσικό γνωστικό πεδίο. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι μαθητές του Χαλκηδόνιου Ωδείου έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολυάριθμα βραβεία σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς και διεθνή φεστιβάλ, ενώ πολλοί καταφέρνουν να εισαχθούν και στο Μουσικό Πανεπιστήμιο.

Τι άλλο μπορεί να δοκιμάσει κανείς στο Χαλκηδόνιο Ωδείο;

Τα εργαστήρια Φωνητικής, Τραγουδοποΐας, Μελοποίησης και Στιχουργικής με γνωστούς καλλιτέχνες καλύπτουν όλα τα πεδία ενδιαφέροντος γύρω από τη μουσική και σου δίνουν την ευκαιρία να ανακαλύψεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο. Αν επιλέξεις κάποιο από τα παραπάνω, θα έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις δημοφιλείς και καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Πιο συγκεκριμένα, σε προηγούμενα εργαστήρια, μεταξύ των εισηγητών και των προσκεκλημένων ήταν ο Οδυσσέας Ιωάννου, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Θέμης Καραμουρατίδης, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Γιώτα Νέγκα, ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος, η Αφροδίτη Μάνου, η Λίνα Δημοπούλου, ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

Για όσους έχουν περαιτέρω καλλιτεχνικές ανησυχίες και ενδιαφέρονται για τα εικαστικά, αξίζει να σημειωθεί ότι στο Χαλκηδόνιο Ωδείο λειτουργεί παράλληλα και Τμήμα Ζωγραφικής. Τα νέα εργαστήρια ανακοινώνονται στη διάρκεια της χρονιάς, ενώ για το πρόγραμμα μπορείτε να ενημερώνεστε στο site αλλά και στην επίσημη σελίδα του Ωδείου στο Facebook.

Δοκίμασε από κοντά τη μοναδική αυτή εμπειρία, κλείνοντας ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα γνωριμίας με το Ωδείο και τους καθηγητές. Μάθε να παίζεις ή να ερμηνεύεις τα αγαπημένα σου κομμάτια και εκφράσου μέσα από τη μουσική!

x
Το CultureNow.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγηση στο site. Συμφωνώ