Σινεμά στο πιάτο

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό γαστροσινεφιλικό concept που πρωτοπαρουσιάστηκε το καλοκαίρι του 2007 και διοργανώνεται ξανά στην Αθήνα. Αφετηρία είναι 8 κινηματογραφικές προτάσεις που προβάλλονται σε τρεις κεντρικές αίθουσες της πόλης. Η 7η τέχνη καταλήγει σε 14 εστιατόρια υψηλής γαστρονομικής τέχνης και ένα club για special party night.

Εως τις 14 Απριλίου και κάθε Δευτέρα, οι κινηματογράφοι ΑΠΟΛΛΩΝ Cinemax Class, ΔΑΝΑΟΣ 1, ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ Prince φιλοξενούν κάθε βράδυ (20:00) 8 βραδινές προβολές, τις οποίες θα προλογίζουν γνωστοί κριτικοί κινηματογράφου και δημοφιλείς προσωπικότητες του καλλιτεχνικού κόσμου.

Η ατμόσφαιρα, το ύφος, η αισθητική των ταινιών γίνονται η αφορμή ώστε μια πλειάδα καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων σεφ να ετοιμάσουν ειδικά cine menus σε 14 από τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας, δύο διαφορετικά κάθε Δευτέρα.

Διοργανωτές του αφιερώματος είναι, ο Σάκης Παπακωνσταντίνου και ο Δημήτρης Αντωνόπουλος. Το αφιέρωμα τελεί και φέτος υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και το 40% των εσόδων από τα εισιτήρια των προβολών θα διατεθεί σε κοινωφελή σκοπό.

info

ΔΕΥΤΕΡΑ 24/3
Ταινία MOULIN ROUGE Κιν/φος ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ Prince
Προλογίζουν:Γιάννης Ζουμπουλάκης-Ορ.Ανδρεαδάκης, Εστιατόρια: EL BANDONEON, EL PECADO
ΔΕΥΤΕΡΑ 31/3
Ταινία ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Κιν/φος ΔΑΝΑΟΣ 1
Προλογίζουν:Βένια Βέργου-Παναγιώτης Παναγόπουλος, Εστιατόρια: LE GRAND BALCON (Ξεν. St. George Lycabettus), MILOS ESTIATORIO (Ξεν. Hilton)
ΔΕΥΤΕΡΑ 7/4
Ταινία VATEL Κιν/φος ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ Prince
Προλογίζουν: Γιάννης Ζουμπουλάκης-Ρόμπυ Εκσιέλ, Εστιατόρια: PREMIERE (Ξεν. Intercontinental), TUDOR HALL (Ξεν. King George)
ΔΕΥΤΕΡΑ 14/4
Ταινία ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ Κιν/φος ΑΠΟΛΛΩΝ Cinemax Class
Προλογίζει: Ηλίας Φραγκούλης, Εστιατόρια: BOSCHETTO, ΚΙΤΡΙΝΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ-ΚΟΥΚΟΥΜΑΒΛΟΣ

Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ, τραπέζια στα εστιατόρια, μόνο με κρατήσεις, τιμή cine menu: 30 ευρώ με ποτό.
www.cine.mad.tv

x
Το CultureNow.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγηση στο site. Συμφωνώ