Music is History: Το νέο βιβλιό του Questlove

Ο Questlove ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο βιβλίο με τίτλο «Music is History» στις 12 Οκτωβρίου, το οποίο θα εξετάζει την Αμερική τα τελευταία 50 χρόνια.

Ο Questlove στο βιβλίο του θα επιλέγει ένα τραγούδι από κάθε έτος ξεκινώντας από το 1971 και θα εντοπίζει την πολιτιστική σημασία του.

To «Music is History», από τον εκδοτικό οίκο Abrams Image, θα διερευνά τον ρόλο που διαδραμάτισε η αμερικανική μουσική σε θέματα φυλής, φύλου, πολιτικής και ταυτότητας.

Επιπλέον θα περιλαμβάνει λίστες αναπαραγωγής με επίκεντρο προσωπικά και παιχνιδιάρικα θέματα που θα θίγουν ζητήματα, όπως η σχέση του hip-hop με το παρελθόν της μουσικής.

Ο Questlove κοινοποίησε φωτογραφία του εξώφυλλου του βιβλίου στο Instagram.

«Εδώ θα δούμε τα τελευταία 50 χρόνια της Αμερικής μέσα από το πρίσμα της μουσικής και τα τελευταία 50 χρόνια μουσικής μέσω του πρίσματος της ιστορίας» επισήμανε ο Αμερικανός μουσικός, τραγουδοποιός, DJ και δημοσιογράφος μουσικής, αρχηγός και ντράμερ του συγκροτήματος The Roots.

«Σπουδαία νέα. Το έκτο μου βιβλίο #MusicIsHistory θα είναι διαθέσιμο στις 12 Οκτωβρίου του 2021» έγραψε στην ανάρτησή του.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

x
Το CultureNow.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγηση στο site. Συμφωνώ