Το Studio Μαυρομιχάλη παρουσιάζει την παράσταση Χωρίς Ανάσα, του Ιάκωβου Μυλωνά, από τις 8 Οκτωβρίου 2014 κάθε Τετάρτη και Πέμπτη.

Το Χωρίς Ανάσα είναι η απόλυτη ιστορία αγάπης και πάθους! Ο έρωτας μπορεί να κρατήσει για πάντα. Είναι ένας ύμνος  στις ανθρώπινες σχέσεις. Στο άλλο μισό που ψάχνουμε όλοι μας για να ολοκληρωθούμε. Μια ιστορία που ακολουθεί ένα ζευγάρι απ’ την πρώτη στιγμή που γνωρίζονται, που λατρεύει ο ένας τον άλλον, που ανασαίνει ο ένας μέσα απ’ τον άλλο.

Μια ιστορία που όσο αστεία και παραμυθένια είναι στην αρχή τόσο περίεργη και μυστηριώδης γίνεται στη συνέχεια. Υπάρχει ένα μυστικό ανάμεσα τους. Ένα μυστικό που θα αλλάξει την πορεία της ιστορίας. Τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Ένα μυστικό που όταν φανερωθεί θα φέρει σε απίστευτη δοκιμασία την αγάπη που νιώθουν. Θα τα καταφέρουν; Θα μπορέσουν να συγχωρέσουν; Θα νικήσει ο έρωτας; Ποια είναι η μεγαλύτερη θυσία που μπορούμε να κάνουμε για να είμαστε με τον άνθρωπο που αγαπάμε; Όλα αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν στο τέλος του έργου. Άλλωστε η αγαπημένη φράση του έργου είναι ‘δε με θυμάσαι απ’ το παρελθόν σου, απ’ το μέλλον σου με θυμάσαι!’

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Ιάκωβος Μυλωνάς
Σκηνικά – Κοστούμια: Φίλιππος Παπαγεωργίου
Μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Αϊβαζίδης

Παίζουν:
Ιάκωβος Μυλωνάς και Χριστίνα Πομόνη

Διάρκεια: 90 λεπτά