Τσάρλς Ντίκενς, Ευγένιος Τριβιζάς, Κριστιάν Λεμάν, Τομ Φλέτσερ και πολλοί άλλοι κρύφτηκαν ανάμεσα σε καλικάντζαρους,κρατώντας μυστικές επιστολές και ψάχνοντας για δώρα. Τα παιδιά που θα πάρουν μέρος στο κουΐζ και θα δώσουν τις σωστές απαντήσεις θα συμμετέχουν και σε κλήρωση για να κερδίσουν πίνακες και γλυπτά που προσφέρει το Εργαστήρι Παιδικής Τέχνης Αγ.Ι. Ρέντη και η εικαστικός και υπεύθυνη του εργαστηρίου κα Γιόλα Αθανασίου.

Τα δώρα  είναι εμπνευσμένα   από μεγάλους καλλιτέχνες  όπως Βαν Γκογκ, Σεζαν, Νικη ντε Σαιν Φλορ, Καντίνσκι, Γκογκέν. Το κουίζ ξεκινά εδώ: forms.gle/Y9nnzMAN9YtxiSDW9 και εργαλεία βοήθειας είναι τα παρακάτω link : rentislib.openabekt.gr (αναζήτηση στον κατάλογο της βιβλιοθήκης γράφοντας το όνομα του συγγραφέα ή τον τίτλο του βιβλιου), nikaialib.openabekt.gr  (αναζήτηση στον κατάλογο της βιβλιοθήκης γράφοντας το όνομα του συγγραφέα ή τον τίτλο του βιβλίου),Google.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 30 Δεκεμβρίου και οι σωστές απαντήσεις θα αναρτηθούν  την επόμενη μέρα στη σελίδα της Βιβλιοθήκης στο FB  και στη Αρχικη σελίδα rentislibopenabekt.gr .

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021 και οι έξι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail ή τηλεφωνικά.

Η παραλαβή του δώρου θα γίνει στις 5 Ιανουαρίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ.Ι. Ρέντη (Μπιχάκη 15).