Η Playfalse παρουσιάζει την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014 στο Kookoo Live Music Bar μια Χριστουγεννιάτικη Core συναυλιακή βραδιά με τους:

Revenge Of The Giant Face

Still Falling

MindΤhreat

South Korea In Vegas

North Shore Lioness

-Revenge Of The Giant Face:

Οι Revenge Of The Giant Face σχηματίστηκαν στην Αθήνα του 2010 και το βιογραφικό τους περιλαμβάνει μια πολύ έντονη συναυλιακή δραστηριότητα δίπλα σε μερικά από τα πιο αξιόλογα εγχώρια σχήματα αλλά και τη συμμετοχή τους ως opening act σε συναυλίες μεγάλων ονομάτων του χώρου. Εντός του τρέχοντος έτους, οι RVNG κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους “Actione-Velocita-Terrore-Suspenso-Romanza” και με την συμμετοχή τους στο Red Bull Bedroom Jam κέρδισαν την θέση στην σκηνή του φετινού Heavy By The Sea.

-Still Falling:

Οι Still Falling αποτελούν ένα από τα πιο ταλαντούχα και υποσχόμενα εγχώρια σχήματα του μοντέρνου σκληρού ήχου. Από το 2012 και το παρθενικό τους “Counterfeit Existence” μέχρι σήμερα, το κουαρτέτο από την Αθήνα έχει κυκλοφορήσει το EP “The Three Suns” (2013) και το πρόσφατο digital single “Mercury”.

-MindΤhreat:

Από το 2011 έως σήμερα οι MindΤhreat μετρούν δύο κυκλοφορίες: το promo CD “Amidst Your Bloodlines” και το EP “Where The Lights Are Dead”. Αξιοσημείωτη είναι η συναυλιακή τους κινητικότητα που τους οδήγησε μεταξύ άλλων το 2012 στη σκηνή του Wacken Open Air και το 2014 στο ιταλικό Total Metal Festival.

-South Korea In Vegas:

Το 6μελές post-hardcore σχήμα που πρόσφατα συμμετείχε ως opening act στην συναυλία των Enter Shikari, έχει κυκλοφορήσει εκτός από το single “Kill The Messenger” του 2012, τρία EP: τα “The Path Of Life and Death” (2010), “Impressions” (2012) και το περσινό “III” που επαναπροσδιορίζει το ύφος των South Korea In Vegas δίνοντάς τους και την σημερινή τους ταυτότητα.

-North Shore Lioness:

Η ιδέα των North Shore Lioness ξεκίνησε κάπου το 2012 για να πάρει σάρκα και οστά στο τέλος του περασμένου έτους που έφερε τη μπάντα στο studio για τις ηχογραφήσεις του ομώνυμου EP τους το οποίο και κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβρη του 2014.