Τα Χριστούγεννα όσο μακρινά και αν φαίνονται… έρχονται! Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μας βάζει στο κλίμα και παρουσιάζει δύο χορευτικές

παραστάσεις πραγματικά μαγικές!

Δύο μαγικά παραμύθια  και ένα εντυπωσιακό μουσικό σύνολο μας προτείνουν για την περίοδο των Χριστουγέννων οι εταιρίες Golden Stage Events & State of The Art Productions σε συμπαραγωγή με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Αστέρες, σολίστ και χορευτές του Θεάτρου Bolshoi και της Aκαδηµίας Mπαλέτου Bolshoi παρουσιάζουν ένα από τα παλαιότερα  ρομαντικά παραμύθια στην ιστορία του χορού, την «Κακοφυλαγµένη Κόρη»  (στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ από τις 15-19 Δεκεμβρίου– Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη) ενώ σε µια από τις πιο αγαπηµένες συνθέσεις του Π.Ι. Τσαϊκόφσκι στον «Καρυοθραύστη» (στο ΜΕΓΑΡΟ  ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ από τις 22–29 Δεκεµβρίου– Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη) το άρωμα των  Χριστουγέννων παρασύρει – μέσα από τη μαγεία του μπαλέτου- μικρούς και μεγάλους φίλους!

Και αν τα Χριστουγεννιάτικα παραμύθια σας παρασύρουν σε μια εορταστική μαγεία, τότε οι βελούδινες φωνές και η ατμοσφαιρική μουσική τους είναι σίγουρο πως θα «ανεβάσουν» τη Χριστουγεννιάτικη διάθεσή σας!

Ο λόγος για  τη London Community Gospel Choir (στο ΜΕΓΑΡΟ  ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ 27 & 28 Δεκεμβρίου-Αίθουσα Χρήστος  Λαμπράκης), μια χορωδία η οποία διαθέτει «…µια δύναµη µέσα της που την εκφράζει µε αληθινό πάθος και ασύγκριτα εξαιρετική ερµηνεία.» όπως έγραψαν σε μια παρουσίασή τους οι «TIMES» της Νέας Υόρκης.

Δυναµικός ήχος, πλούσιες αρµονίες, ευφάνταστες ενορχηστρώσεις, χορογραφίες, φωνητικοί αυτοσχεδιασµοί και ακροβατισµοί είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που έχουν  κατατάξει τη London Community Gospel Choir στα κορυφαία χορωδιακά συγκροτήµατα γκόσπελ παγκοσµίως!