Το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί μια τέτοια περίοδο, θα ήταν να σταματήσει η μουσική. Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε από την μεριά μας στο να συνεχίσει.

Ξεκινάμε μια σειρά από livestreams, με σκοπό να σας κρατήσουμε την καλύτερη δυνατή συντροφιά, για όσο καιρό οι συναυλίες δεν θα μπορούν να γίνονται, τουλάχιστον όχι όπως τις θυμόμαστε και τις αγαπήσαμε.Το project δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό ενδιαφέρον και όλοι οι τεχνικοί, καλλιτέχνες και λοιποί συντελεστές εργάζονται αφιλοκερδώς για την υλοποίησή του.

Όποιος θέλει μπορεί να στείλει paypal donations στο www.paypal.me/3ShadesofBlackAthens, τα οποία και θα διανεμηθούν στους συντελεστές.

Πρώτοι παίρνουν σειρά οι Omega Monolith και Manos Six + the Muddy Devil, δύο σχήματα φιλικά προς το Ναό μας, με τα οποία έχουμε συνεργαστεί άπειρες φορές και ελπίζουμε να έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε άλλες τόσες.

Αν επιθυμείτε να βοηθήσετε, ή να συμμετάσχετε στο project με οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήστε στο e-mail [email protected]