Σχεδόν 3 χρόνια πέρασαν από από τη κυκλοφορία debut album ‘Different World’ του Alan Walker, το οποίο έχει ξεπεράσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 14 δισεκατομμυρίων streams. Έφτασε όμως η στιγμή που ο πολυβραβευμένος Νορβηγός καλλιτέχνης και παραγωγός να κυκλοφορήσει το 2ο album του, με τίτλο ‘World Of Walker’, το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records/Sony Music. Το ξεχωριστό εξώφυλλο για το ‘WORLD OF WALKER’ έχει δημιουργηθεί με selfies από θαυμαστές σε όλο το κόσμο μέσα από μια καμπάνια ώστε να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα.

Πέρασαν 3 χρόνια από τη κυκλοφορία του debut album μου “Different World” και από τότε είχα πολύ χρόνο να δουλέψω πάνω σε νέο υλικό και να δημιουργήσω το κινηματογραφικό σύμπαν του Walker. Είμαι ενθουσιασμένος που τώρα θα κυκλοφορήσω το νέο μου album “World of Walker”.

Αυτό που το κάνει ιδιαίτερο για μένα, είναι ότι το επίσημο εξώφυλλο δημιουργήθηκε από χιλιάδες selfies των “Walkers” από όλο το κόσμο. Έφτασε η στιγμή να ξεδυπλώσουμε σιγά σιγά το “World of Walker”, μια κοινότητα που φτιάξαμε όλοι μαζί. – είπε ο Alan Walker

Το άλμπουμ περιλαμβάνει 18 τραγούδια με το κλασικό ήχο του Alan Walker με επιρροές από Pop, Latin και πιο electronic tracks, κάτι που δίνει το περιθώριο σε όλους να αποκτήσουν το δικό τους αγαπημένο τραγούδι. Στο album ‘WORLD OF WALKER’, ο Alan συνοδεύεται επίσης από μεγάλους καλλιτέχνες όπως Hans Zimmer, Ava Max, Sabrina Carpenter, Farruko, Salem Ilese και πολλούς άλλους.

TRACKLIST

1. Time – Alan Walker & Hans Zimmer – AW RMX
2. Man on the moon – Alan Walker & Benjamin Ingrosso
3. Alone pt. II – Alan Walker & Ava Max
4. Paradise – Alan Walker, K-391 & Boy In Space
5. Out of Love – Alan Walker & Au/Ra
6. Red Nexus Rising – Interlude – Alan Walker
7. Sorry – Alan Walker & Isàk
8. Fake A Smile – Alan Walker & Salem Ilese
9. On My Way – Alan Walker, Sabrina Carpenter & Farruko
10. World We Used to Know – Alan Walker & Winona Oak
11. Drone Wars – Instrumental – Alan Walker
12. Heading Home – Alan Walker & Ruben
13. OK – Alan Walker & Jop
14. Hummel Gets the Rockets – Alan Walker & Hans Zimmer – AW RMX
15. Not You – Alan Walker & Emma Steinbakken