Το βράδυ της Κυριακής 7 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν, με μεγάλη επιτυχία, τα εγκαίνια της πρώτης ατομικής έκθεσης ζωγραφικής της Εύας Μπρατοπούλου, στον χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου SPETSES.

Πηγή έμπνευσης των έργων αποτέλεσε η φύση και η άγρια ζωή της χώρας μας. Η έκθεση με τίτλο ‘Wild & Free’ αποτελείται από 15 πίνακες γεμάτους χρώμα κίνηση και ζωή. Για τη δημιουργία τους χρησιμοποιήθηκαν κυρίως ακρυλικά σε καμβά ενώ υπάρχουν και έργα με μεικτή τεχνική (λάδι-μολύβι-μελάνι-παστέλ).

Την έκθεση αγκάλιασε το νησί των Σπετσών καθώς το παρών έδωσε πλήθος ντόπιων, πολλοί φίλοι της ζωγραφικής, άνθρωποι της τέχνης, εκπαιδευτικοί, ο Δήμαρχος Σπετσών κ. Π. Λυράκης, η Αντιδήμαρχος κα. Μ. Ευσταθίου, η Επικεφαλής Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης κα. Αργυρίου-Κουμπή Μοιρούλα, εκπρόσωποι του Ιερού Κλήρου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Σπετσιωτών κ. Κ. Κουλαλόγλου, οι εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου κ.κ. Γ. Μυτιληναίος και Γ. Καλφαγιάννης, ο αντιπρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου κ. Π. Πετρακόπουλος και άλλες σημαντικές προσωπικότητες Ελλάδας και εξωτερικού.

Η βραδιά πλαισιώθηκε μουσικά από τον μουσικοσυνθέτη Στηβ Κόκκας στο πιάνο.

Η έκθεση θα φιλοξενείται στο ξενοδοχείο SPETSES έως την 21η Αυγούστου 2016 και είναι ελεύθερη στο κοινό.