Η παράσταση We ll meer again παρουσιάστηκε στο Chisenhale Dance Space στο Λονδίνο με τον τίτλο Luke, Eva or Molly και στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων με το τίτλο  Luke/Eva. Η εξέλιξη των δύο παραστάσεων παρουσιάζεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στο χώρο Κεραμεικού 28, ένα χώρο εναλλακτικό, γνωστό για τη χρήση του κυρίως για εκθέσεις εικαστικών τεχνών, διεθνούς φήμης καλλιτεχνών.

Δύο άνθρωποι είναι ξεχασμένοι και απομονωμένοι ο καθένας στο χώρο του, συγκεντρωμένοι σε καθημερινές, ασχολίες που μοιάζουν να εκτελούν μηχανικά.

Το κοινό καλείται να εισχωρήσει και να περιπλανηθεί στον «προσωπικό» χώρο των performers. Καθώς εξελίσσεται η παράσταση οι 2 performers αποκαλύπτουν μια κάπως ασυνήθιστη, μη συμβατική συμπεριφορά.

Μετατρέποντας καθημερινές ασχολίες σε χορευτικές φράσεις, παρουσιάζουν μια διαφορετική άποψη για το πώς μπορεί να είναι η καθημερινότητα. Η ροή της παράστασης διακόπτεται από στιγμές αυθορμητισμού στην επικοινωνία μεταξύ των performers.

Αυτό που ερευνάται είναι η έννοια συμπεριφορά και η μεταφορά των καθημερινών κοινωνικών συναναστροφών στο χώρο και χρόνο της παράστασης: πως μια «αληθινή» στιγμή μπορεί να διακόψει και να ταρακουνήσει τη δομημένη παράσταση.

Κάθε παράσταση είναι μια νέα ρωγμή και ένα νέο βήμα στην εξέλιξη της σχέσης τους.
Οι performers έχουν την τάση να μετατρέπουν την πραγματικότητα σε ένα σουρεαλιστικό κόσμο• μεσω της έκπληξης και του απρόβλεπτου  η παράσταση οδηγείται κάθε φορά στην διαταραχή της τάξης, στην αποδόμηση.

Όλο αυτό το διάστημα ο ρόλος του κοινού είναι αυτός του κάθε περαστικού που βρίσκεται μάρτυρας και εμπλέκεται σε μια κατάσταση: το τί θα τους συμβεί ή το πώς θα επηρεάσουν την εξέλιξη της δράσης είναι θέμα τύχης.

Κείμενο: Ελεύθερο, Σκηνοθεσία- Χορογραφία: Αγγελική Χατζή, Οργάνωση Παραγωγής: Frown Tails, Σκηνικά: Γιάννης Αρβανίτης.

Παίζουν: Εύα Καλομοίρη, Νικόλας Φραγκιουδάκης.