Η Knot Gallery παρουσιάζει μια συναυλία διαφορετική από τα δεδομένα και τα συνηθισμένα lives με τους wand.andPrincess, Otomo Hava

και Manic Strip Teachers την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011.

wand.andPrincess

Οι wand.andPrincess σχηματίστηκαν με σκοπό να εξερευνήσουν τα ηχητικά πεδία που στοιχειοθετούνται ανάμεσα στο συγκεκριμένο και την αφαίρεση. Ισορροπώντας μεταξύ drone,dark ambient και noise,ο ήχος των wand.andPrincess  θα μπορούσε να περιγραφεί ως ένα αμάλγαμα αυτοσχεδιασμού και σύνθεσης. Ή ακόμα ως μια άσκηση σε σχέση με την φόρμα και το κενό.

Otomo Hava

Μετά από 7 χρόνια απουσίας από την πρώτη του εμφάνιση στο κάποτε Μικρό Μουσικό Θέατρο στο Κουκάκι στα πλαίσια του Φεστιβαλ Deafντίνεια 2004, ο Θωμάς Χαβαλές (Στυλιανός Τζιρίτας unit, Betomo) μεταλλάσσεται για δεύτερη φορά στον Ελληνοιάπωνα Alter Ego του Otomo Hava. Σνομπάροντας την σημερινή σύγχρονη ευρωπαϊκή και αμερικάνικη noise και πειραματική σκηνή και φορτωμένος με κασετόφωνα και προ-ηχογραφημένες κασέτες παρουσιάζει την ωμότητα και την κρυμμένη ομορφιά της θολούρας της μαγνητοταινίας άνευ τεχνασμάτων (λαϊκιστί effects) και λοιπών ψυχοακουστικών επικοινωνιακών τρικ εις τα ωτά του ακροατή.

Manic Strip Teachers

Oι Μanic Strip Teachers είναι το ντουο πρότζεκτ του Παναγιώτη Σπούλου (Wham Jah, Dead Gum, Reverse Mouth, Old Fashioned Donkeys) και του Μιχάλη Αδάμη (Αdam_is, Putsum, Old Fashioned Donkeys)