Η The Sound Of Everything στα πλαίσια της σειράς Unide Audio, η οποία προωθεί τις Dance & Electronica κυκλοφορίες της εταιρίας, που θα διανέμονται και στη διεθνή αγορά, παρουσιάζει το νέο album του V-Sag, Feather.

Ο V-Sag τα τελευταία χρόνια έχει μία πολύ έντονη παρουσία στο εξωτερικό και στην Ελλάδα τόσο δισκογραφικά όσο και ως DJ. Οι παραγωγές του υποστηρίζονται από κορυφαίους DJs όπως οι John Digweed, Tiesto, Herman Cattaneo, Deep Dish, Dave Seaman, James Holden, Roger Sanchez, G.Pal, Gabriel and Dresden, Pole Folder, Sultan, Tone Depth, Markus Schultz, Mr Sam, DJ Tarkan, Ravin, Steve Porter, Lemon8, Perry O’ Neil.

Έχει κυκλοφορήσει singles σε κορυφαία labela του εξωτερικού όπως Armada και Audio Therapy και έχει στο ενεργητικό του ήδη δύο επιτυχημένα album, ενώ συμμετείχε και στο soundtrack της ταινίας Alter Ego, με δύο κομμάτια.

Πρόσφατα, το κομμάτι του Feather, με την αιθέρια φωνή της Alexandra McKay, γνώρισε μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία, αλλά έγινε και ένα από τα club hits του καλοκαιριού. Αρχικά κυκλοφόρησε στη συλλογή Mass Mellow, και αργότερα στη συλλογή Mykonos To Saint Tropez 2008 του Βασίλη Τσιλιχρήστου και στη συλλογή Island 8. Τώρα ο V-Sag παρουσιάζει το τρίτο album του, με τον τίτλο Feather.

Στο πρώτο CD, το οποίο αποτελεί και το βασικό album, εκτός από το ομώνυμο κομμάτι Feather θα βρείτε άλλα εννέα ολοκαίνουρια ραδιοφωνικά κομμάτια με φωνητικά από Alexandra McKay, Baby Queen και Maria Lastinou – γνωστή από την ερμηνεία της στο album του Χρίστου Στυλιανού με τίτλο Tales Of Love.

Ξεχωρίζει από το πρώτο CD η διασκευή του V-Sag στο I Totally Miss You των Bad Boys blue, τεράστια επιτυχία των 90’s.

Ο V-Sag συνεργάστηκε με τον Χρίστο Στυλιανό και έγραψαν μαζί τη μουσική στα κομμάτια Smile και Looking For You.

Το Looking For You ήταν ένα από τα τρία κομμάτια του V-Sag που επέλεξε ο Mr Sam για τη νέα του συλλογήOpus Secundo που κυκλοφόρησε από την εταιρία Black Hole Recordings ιδιοκτησίας του κορυφαίου DJ Tiesto. Τα άλλα δύο κομμάτια ήταν τα remixes που έκανε ο V-Sag στο γνωστό κομμάτι των Ekos Quartet, Free With You και σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της πασίγνωστης Loreena McKennitt, Marrakesh Night Market. Η Loreena και η εταιρία της Quinlan Road εξαιρετικά σπάνια εγκρίνουν remixes στη μουσική τους, οπότε η επίσημη κυκλοφορία αυτού του remix είναι μεγάλη αναγνώριση για τον V-Sag.

Και τα δύο αυτά remixes περιέχονται στο δεύτερο CD, όπου είναι συγκεντρωμένα εννέα remixes συμπεριλαμβανομένου και του remix που έκανε ο γνωστός Τούρκος DJ Tarkan στο Feather, και του remix που έκανε ο V-Sag στη Νεοϋορκέζα Kristin Mainhart στο καινούριο της κομμάτι με τίτλο Empty.

Όπως και στα δύο προηγούμενα album του V-Sag εναλλάσσονται πολλά διαφορετικά ακούσματα ηλεκτρονικής μουσικής, από downtempo και electronica μέχρι deep και electro-progressive house, διατηρώντας πάντα τη μουσικότητα και τις ατμοσφαιρικές μελωδίες που χαρακτηρίζουν τον ήχο του V-Sag.