Από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη κυκλοφορεί το βιβλίο Βραχολούλουδο. Η κόρη του κτηνάνθρωπου του Νίκου Κ. Σακελλαρόπουλου.


Η Κατερινιώ γεννήθηκε την εποχή της τρομερής ληστοκρατίας. Η φύση την προίκισε με πανώρια ομορφιά και σπάνια ψυχικά χαρίσματα. Στα δεκαεννιά της χρόνια ήρθε ο πρώτος έρωτας. Ένα δραματικό γεγονός, όμως, θα τη ρίξει από τα ουράνια στα τάρταρα. Θα περιπλανηθεί, παλεύοντας να βρει το νήμα της ζωής της. Ώσπου μια τυχαία συνάντηση θα την οδηγήσει κοντά στο νησί των λεπρών, τη Σπιναλόγκα, όπου η μοίρα θα της δείξει ξανά το δρόμο προς την ευτυχία.

Ένα πρωτότυπο μυθιστόρημα που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον.
Ένας εξαίρετος συνδυασμός πραγματικών και φανταστικών γεγονότων με ποικίλες κοινωνικές και ανθρωπιστικές καταγραφές. Με απρόσμενες εναλλαγές, έντονες συγκινησιακές καταστάσεις και αδιάκοπη περιπέτεια.

Ο Νίκος Σακελλαρόπουλος ασχολείται πολλά χρόνια με το γράψιμο και έχει τύχει πολλών διακρίσεων. Παλαιότερα είχε γράψει πολλά άρθρα και μελέτες πολιτικού, οικονομικού, κοινωνικού και ανθρωπιστικού περιεχομένου, που έχουν φιλοξενηθεί σε αθηναϊκές και πατρινές εφημερίδες (Οικονομικός Ταχυδρόμος, Ελευθεροτυπία, Καθημερινή, Πελοπόννησος). Υπήρξε εκδότης-διευθυντής ενός πνευματικού περιοδικού και μιας συνδικαλιστικής εφημερίδας. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη λογοτεχνία. Το 2010 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Βεργίνα το βιβλίο του με τίτλο Το Μαύρο Μάμπα – Η πιο βάρβαρη παγκόσμια ληστεία, το οποίο έλαβε πολλές διακρίσεις και άριστες κριτικές. Το 2012 κυκλοφόρησε δεύτερο βιβλίο του με τίτλο Ριζοχώρια του μυθικού Ερύμανθου, που και αυτό έτυχε ίδιας υποδοχής. Διηγήματά του έχουν τιμηθεί με πρώτα κατά κανόνα βραβεία από τον Πολιτιστικό Σύνδεσμο Μελβούρνης, το Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Κερατσινίου, Το Καφενείο των Ιδεών, τον Σύνδεσμο Ελληνικού Πολιτισμού Στουτγάρδης, το Πολιτιστικό Κέντρο Λεμεσού. Σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσουν σε βιβλίο και Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών.