Το Διεθνές Πολιτιστικό Κέντρο ‘Ανάδρασις’ και ο Μορφωτικός Όμιλος Πετρούπολης σας προσκαλούν στην εκδήλωση που διοργανώνουν για να τιμήσουν την προσφορά της Aurelia για την Ελλάδα διεθνώς με το συγγραφικό της έργο την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, στο  Polis Art Cafe 


Παράγοντες – Συμμετέχοντες

Ομιλήτρια Aurelia Smeltz

Οργάνωση-Παρουσίαση –Μετάφραση ομιλίας : Ρούλα Πόλλαρντ

Επιμέλεια Πρόσκλησης: Ραυτοπούλου Αγγελική

Προσφωνήσεις Προέδρων: Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Δημήρης Βαρβαρήγος

Μουσική Ψαραντώνης, Κρητική Λύρα

Θα ακολουθήσει συζήτηση

 

Η Αμερικανίδα Aurelia Smeltz γράφει βιβλία για την Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά, τα οποία επισκέπτεται κάθε χρόνο τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια.

Την περίοδο αυτή ετοιμάζει ένα τρίτο βιβλίο με τα χρονογραφήματά της για την Ελλάδα.

Έχουν εκδοθεί περισσότερα από  πενήντα χρονογραφήματα και άρθρα της για την Ελλάδα.

 

Ως μέλος της IFWTWA (International Food, Wine, and Travel Writers Association) έχει προσκληθεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια των ταξιδιών της στην Ελλάδα, σε μεγάλα ξενοδοχεία και τουριστικά θέρετρα για να συγγράψει και να εκδώσει άρθρα της.

Τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο 2014 είναι καλεσμένη στα ιαματικά λουτρά και σε ξενοδοχεία τόσο της Βόρειας Ελλάδας, όσο και της Αιδηψού, προκειμένου να γράψει άρθρα, τα οποία θα εκδοθούν σε ένα επόμενο βιβλίο της.

Τον Σεπτέμβριο 2014 είναι επίσης καλεσμένη της εταιρείας Louis Cruise Lines ως ‘συγγραφέας – επιβάτης’ και έχει κληθεί από την Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα, να μιλήσει στις Αμερικανίδες που ζουν στην Ελλάδα (24/9/2014). Εξειδικευμένη στις Ελληνικές κρουαζιέρες στο Αιγαίο σαν προσκεκλημένη συγγραφέας, τον Οκτώβριο του 2015 θα δώσει διαλέξεις για την Ελλάδα και θα εισάγει στις κρουαζιέρες Ελληνική Μουσική και Μαγειρική.