Στο Public Συντάγματος γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βιωματικά εργαστήρια από τις εκδόσεις Μίνωας,  1 και 8 Νοεμβρίου.

Στην πρώτη συνάντηση, το Σάββατο 1 Νοεμβρίου, μαθαίνουμε να διαχειριζόμαστε τις συγκρούσεις και να προστατεύουμε τον εαυτό μας.

Με αφορμή τα βιβλία “Kάν’ το αν τολμάς” & “Εγώ ήρθα πρώτος” που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Μίνωας παιδιά και γονείς θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να αλληλεπιδράσουν και να “μιλήσουν” μέσα από  ρόλους για τους τρόπους διαχείρισης των τσακωμών και των συγκρούσεων αλλά και για το πότε ο ανταγωνισμός μπορεί να απειλήσει την υγεία και την ασφάλειά τους.

Μπορεί ένα παιχνίδι να γίνει επικίνδυνο και οι κανόνες να προστατεύουν;

Τρόποι διαχείρισης των τσακωμών και των συγκρούσεων.

Πότε ο ανταγωνισμός μπορεί να απειλήσει την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών.

Στο επόμενο σεμινάριο στις 8 Νοεμβρίου 2014 μιλάμε στα παιδιά για το διαδίκτυο και τις εξαρτήσεις.

Στο σεμινάριο αυτό μιλάμε στα παιδιά για τους κινδύνους του υπολογιστή και των ηλεκτρονικών παιχνιδιών αλλά και για τις εξαρτήσεις.

Με αφορμή τα βιβλία “Με μόνο φίλο τον υπολογιστή;” & “Μικρό πάθημα, μεγάλο μάθημα” που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Μίνωας παιδιά και γονείς θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να αλληλεπιδράσουν και να “μιλήσουν” μέσα από  ρόλους για τους κινδύνους του διαδικτύου, τις συνέπειες της εξάρτησης από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και να διερευνήσουν τρόπους με τους οποίους το “παιχνίδι” με αυτόν μπορεί να καταστεί ασφαλές.

Όλες οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στον χώρο των εκδηλώσεων του Public Συντάγματος.