Ο Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός υποδέχεται τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015 την Όλγα Βενέτη με τη μουσική παράσταση «Vida Padam».

Διαχρονικά αριστουργήματα αφιερωμένα στον έρωτα και το όνειρο, θα μας ταξιδέψουν σε περασμένες εποχές. Αγαπημένα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι που μαζί με μελωδίες σμιλεμένες από τις ερμηνείες της Edith Piaf, θα μας θυμίσουν ότι η ζωή είναι υπέροχη μόνο όταν κανείς αφουγκράζεται και ακολουθεί τα προστάγματα της καρδιάς του.  Σας προσκαλούμε λοιπόν σε μια βραδιά όπου θα συναντηθούν γη, θάλασσα κι ουρανός, το φεγγάρι με τ’ άστρα και η δύναμη της αγάπης με το πάθος του έρωτα. Καλή μας ακρόαση!

Συμπράττουν οι καλλιτέχνες:

Κωστής Βαζούρας, πνευστά

Μιρέλλα Ρούτση, βιολοντσέλλο

Σουέλα Χαντζάρη, κοντραμπάσο

Ενορχηστρώσεις:

Νίκος Παπαδογιώργος

Διεύθυνση – πιάνο:

Νατάσα Αγγελοπούλου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ:

Η Όλγα Βενέτη σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μουσική (Δίπλωμα Μονωδίας) στο Σύγχρονο Ωδείο Αθήνας, με καθηγητή το Γ. Ζερβάνο. Παρακολούθησε ακόμη σεμινάρια φωνητικής στο Μιλάνο με καθηγητή το D. Matsola. Ως χορωδός της Εθνικής Λυρικής Σκηνής έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών στο Ηρώδειο και έχει επίσης συνεργαστεί με τον καταξιωμένο τενόρο και δάσκαλό της Σταμάτη Μπερή. Πρόσφατα, οι δύο τους συνεργάστηκαν, σε συναυλία που δόθηκε δύο φορές, εξαιτίας της μεγάλης απήχησης που είχε, στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ με τίτλο «So in love».