Φωνές και στίχοι σπινθηροβόλοι, ακαταμάχητη σκηνική παρουσία και ένα ταλέντο σε 11 γλώσσες! Μία μπάντα που τιμά τον τσιγγάνικο Βαλκανικό ήχο, σε προσμίξεις με klezmer και cabaret όπερα ατμόσφαιρας παλιού Παρισιού, έρχεται στο Half Note!

Καλωσορίσατε στην εξαμελή – και με βάση της το Oregon – Vagabond Opera. Το νέο κύμα της όπερας – «σφριγηλές» και δουλεμένες φωνές που τραγουδούν 11 γλώσσες και παρουσιάζουν… ένα καμπαρέ μιας πλούσιας μουσικής και σπινθηροβόλων στίχων, μια ακαταμάχητη σκηνική παρουσία και… όλα παιγμένα με ταλέντο!

Αυτή είναι όπερα απελευθερωμένη και επαναπροσδιορισμένη για όλους! Η μπάντα αποτελείται από έναν εκπαιδευμένο τενόρο και σοπράνο στα φωνητικά, ακορντεόν, τενόρο και σαξόφωνο, τσέλο, stand-up bass, drums, και όταν υπάρχει η καλή διάθεση, μια hoola-hooping fire performer. Οι Vagabond Opera είναι στο προσκήνιο μιας αυξανόμενης δημοσιότητας στο φαινόμενο του νέο-καμπαρέ, και μέσα από τις θεατρικές εμφανίσεις τους, τους στίχους σε 11 γλώσσες και ένα εκλεκτό ρεπερτόριο απελευθερώνουν την όπερα από τη συνηθισμένη δομή της, αναπτύσσοντας τη μουσική και θεατρική ποικιλομορφία της.