Το έργο της Μαρίας Κυριάκη Trolly Night – Μπα; Ένα μιούζικαλ!, σε σκηνοθεσία Κατερίνας Πολυχρονοπούλου έρχεται στο Τσάι στη Σαχάρα από την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014 για δεκαπέντε μόνο παραστάσεις. Μια ιστορία βασισμένη στη «Νύχτα Χριστουγέννων» του Νικολάι Γκόγκολ.

Μια φορά κι ένα καιρό, σήμερα ή χτες ή ίσως και αύριο, μες στην καρδιά του χειμώνα, την παραμονή των Χριστουγέννων,  σ’ ένα μακρινό χωριό  μερικά χιλιόμετρα πιο πέρα κι από του Διαβόλου το κέρατο, καταφθάνει ο Κωλοβελόνης αποφασισμένος σαν γνήσιος καλικάντζαρος να φέρει τα πάνω κάτω.

Όμως εκεί, κάτω από το φως του φεγγαριού, συμβαίνουν πράματα και θάματα. Άλλοι παραστρατούν, άλλοι ψεύδονται, άλλοι εξαγοράζουν, άλλοι ερωτεύονται και κάποιοι είναι αποφασισμένοι να βγάλουν στη φόρα τα άπλυτα όλων για να διασκεδάσουν. Οι κάτοικοι του χωριού αποδεικνύουν πως κανένας δαίμονας δεν είναι πιο δυνατός από εκείνον που κουβαλάνε μέσα τους.

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία για το σκοτάδι στις ανθρώπινες ψυχές, την ομορφιά της αγάπης, το φόβο για το άγνωστο και τη δύναμη του πεπρωμένου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Κείμενο: Μαρία Κυριάκη

Σκηνοθεσία: Κατερίνα Πολυχρονοπούλου

Εικαστική επιμέλεια: Αγγελίνα Παγώνη

Μουσική: Σταύρος Τσουμάνης

Χορογραφίες: Αναστασία Γεωργαλά

Μάσκες: Βαγγέλης Μήττας

Φωτογραφίες: Αγγελίνα Παγώνη

Βοηθός σκηνοθέτη: Κορνηλία Κυριάκη

Παίζουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά)

Δήμος Αμπράζης

Ευγενία Αποστόλου

Τάσος Δέδες

Κορνηλία Κυριάκη