Το Τρίφωνο κλείνει φέτος 10 χρόνια ενεργής παρουσίας στα μουσικά δρώμενα και γιορτάζει συνεχίζοντας τις εμφανίσεις  του σε όλη την

Ελλάδα.

Με καινούρια σύνθεση πια, Ερωφίλη, Δημήτρης Υφαντής και Γιώργος Περαντάκος, αλλά πάντα πιστοί στον τρόπο, το ρεπερτόριο και την αισθητική που χαρακτηρίζει τα προγράμματα τους, μας υπόσχονται μοναδικές βραδιές γεμάτες με δυνατές ερμηνευτικές στιγμές και απογειωτικές τριφωνίες.

 
Αγαπημένα τραγούδια, από παραδοσιακά μέχρι τους σύγχρονους Έλληνες συνθέτες και ποιητές, καθώς και τραγούδια απ’ την προσωπική τους δισκογραφία παρουσιάζονται με μια διαφορετική ματιά και με μια ψυχαγωγική διάθεση γνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να παίξει η μουσική στην καθημερινότητά μας αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε όλοι.

«Να μ αγαπάς», «Η αγάπη ζει», «Νυχτοπαίδι, «Σαν παράσταση» συνυπάρχουν με το «Δι’ ευχών», το «Πάρτυ» τα «Λιανοχορταρούδια», «Αεροπλάνα και βαπόρια», «Βρέχει στην φτωχογειτονιά», « Κυρ- Μέντιος» και άλλα.

Σίγουρα κάποια στιγμή θα σιγοτραγουδήσουμε μαζί τους κάποιο απ’ αυτά … και σίγουρα κάποια στιγμή θα γίνουμε όλοι μια παρέα …

Δημήτρης Παπαλάμπρου – κιθάρα
Ευαγγελία Μαυρίδου – πιάνο
Απόστολος Καλτσάς – μπάσο
 

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου Πάτρα -Studio 46 by Mod΄s ΄
 

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου  Άρτα  – Μονοπώλιο –
Πλατεία Μονοπωλίου τηλ 2681023110
 

Σάββατο 28 Ιανουαρίου Γιάννενα  -Πολυχώρος  Αγορά
 

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου Γυάλινο Μουσικό Θέατρο Με τον Νίκο Ξυδάκη (σε τραγούδια αποκλειστικά δικά του)
 

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου Γυάλινο Μουσικό Θέατρο Με τον Νίκο Ξυδάκη (σε τραγούδια αποκλειστικά δικά του)