Η Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Φλέμιγκ κάθε πρωί παρουσιάζει το νέο έργο για κουκλοθέατρο Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, της Καρίνας Ιωαννίδου, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Μήττα.

Πρόκειται για μια ιστορία τεσσάρων ζώων, ενός γάιδαρου, ενός σκύλου, μιας γάτας και μιας κότας που συναντούν στην πορεία τους τρία αδέλφια και αναπτύσσεται μεταξύ τους μια τρυφερή φιλία.  Τα τέσσερα ζώα νιώθουν ότι η ζωή τα έχει αδικήσει γιατί ενώ ανάλωσαν τα καλύτερά τους χρόνια υπηρετώντας τους ανθρώπους, αυτοί τα κακομεταχειρίστηκαν. Ποτέ δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους στο τραγούδι και το χορό.

Απογοητευμένοι από την απόρριψη καταλήγουν σε ένα σπίτι όπου ζουν τρία παιδιά και αποφασίζουν να ζήσουν όλοι μαζί αρμονικά. Άνθρωποι και ζώα ανακαλύπτουν ότι δεν χρειάζεται να γίνει κανείς διάσημος για να είναι ευτυχισμένος. Όλοι κρύβουνε κάποιο ταλέντο μέσα τους, όλοι δικαιούνται να κάνουν όνειρα… το μυστικό όμως είναι ότι για να είναι κάποιος επιτυχημένος και ευτυχισμένος πρέπει το όνειρό του να συμβαδίζει με το ταλέντο του… ο καθένας από εμάς είναι ξεχωριστός και μοναδικός…

Παίζουν οι Ελένη Γκαπ, Ρόζα Παναγιωτάκη, Αμαλία Κωνσταντινίδη, Στέργιος Σουγιουλτζής, Μαρία Ραμματά και οι κούκλες: Μπίλι, Πάκο, Άρια, Κοκό.