Το ξενοδοχείο PORTO PAROS στις Κολυμπήθρες παρουσιάζει την έκθεση «Τρεις εικαστικοί στο Porto Paros»

από τις 22 Ioυνίου μέχρι τέλος Αυγούστου.

Στην έκθεση «Τρεις Εικαστικοί στο Porto Paros» παρουσιάζονται έργα τριών καλλιτεχνών. Ο Jan Mulder δημιουργεί αφηρημένα έργα με λάδι σε καμβά, που παραπέμπουν στον αφηρημένο αμερικανικό εξπρεσιονισμό, ο Αποστόλης Ζολωτάκης δημιουργεί, επίσης, έργα αφηρημένα με ακρυλικά σε καμβά ενώ σε άλλα έργα μπλέκει τον χώρο του συγκεκριμένου με το αφηρημένο χρησιμοποιώντας μεικτές τεχνικές. Η Κέλλυ Αθανασιάδου δημιουργεί έργα γλυπτικής από μαχαίρια δερματοκοπής.

O Jan  Mulder διατηρεί το ατελιέ του στην Πάρο πάνω από δέκα χρόνια. Ο Ζολωτάκης εκθέτει από το 2010 στην Holland Tunnel και από το 2011 στο Porto Paros, ενώ πέρσι συνέκθεσε με τον Jan Mulder στην Δημοτική Πινακοθήκη Πάρου. Η Αθανασιάδου εγκαινίασε την εικαστική της παρουσία στην Πάρο το 2012 με ατομική  έκθεση στην Αποθήκη. Φέτος «συστεγάζονται» στο foyer και στο lobby του ξενοδοχείου Porto Paros.

Ο Αποστόλης Ζολωτάκης γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα. Σπούδασε στην Ακαδημία Καλών Τεχνών Minerva του Groningen της Ολλανδίας. Ζει και εργάζεται στην Ουτρέχτη. Έχει συμμετάσχει σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ευρώπη και την Ασία.

Ο Jan Mulder γεννήθηκε το 1955 στο Almelo της Ολλανδίας. Σπούδασε στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Ολλανδίας. Έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 30 ατομικές και 60 ομαδικές εκθέσεις σε όλον τον κόσμο. Eίναι πρόεδρος του Dutch Tide Foundation.

Η Κέλλυ Αθανασιάδου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στη Θεσσαλονίκη και μάρκετινγκ στη Βρέμη και την Αθήνα καθώς και σχέδιο υποδημάτων στο Μιλάνο. Ασχολείται με τη γλυπτική μετάλλου από ανακυκλώσιμα βιομηχανικά υλικά. Έχει εκθέσει ατομικά και ομαδικά στην Ελλάδα και παράλληλα επιμελείται εικαστικών εκθέσεων. 

με την υποστήριξη του Φεστιβάλ στο Πάρκο Πάρου