Η ομάδα «Trout – Physical Theater» παρουσιάζει το αριστούργημα του Irvine Welsh στο Θέατρο Χυτήριο από τις

28/2  μέχρι τις 19/4.

Ο εφιάλτης της σύγχρονη πόλης, ο πυρετώδης εθισμός, οι εξοντωτικές ζωές των ανθρώπων, η αγωνία των φίλων, η ασφυξία της οικογένειας και η μοναξιά της αυτοκαταστροφής, ειδωμένα μέσα από τη σύγχρονη ματιά του σωματικού θέατρου.

Η παράσταση θέτει στο επίκεντρό της το ζήτημα της εξάρτησης σήμερα. Κάθε είδους εξάρτησης, κάθε πιθανής μορφής της, κάθε αιτίας που μπορεί να οδηγήσει σε αυτή. Μέσα από το physical theater επιθυμεί να παντρέψει το φαντασιακό με το ρεαλιστικό πλαίσιο, για να παρουσιάσει στην Αθήνα του 2011 την ιστορία του σκωπτικού Μαρκ Ρέντον (Χρήστος Μαλάκης) και της θρυλικής παρέας του.

Σε ένα θέαμα όπου ο λόγος συμπληρώνει το σώμα και το σώμα τον λόγο, οι χαρακτήρες του έργου αποκτούν υπερβατική υπόσταση και μετουσιώνονται σταδιακά στις πολλαπλές εκδοχές της αληθινής τους «εικόνας», που αποτελεί και την πραγματική τους εξάρτηση.

Παίζουν: Χρήστος Μαλάκης, Στράτος Τζώρτζογλου, Φαίδρα Σούτου, Αντρέας Κοντόπουλος, Γιώργος Σταυριανός, Νίκος Ιωαννίδης, Μαργαρίτα Τρίκα, Ναυσικά Πέππα – Τριαντάρη,  Άννα Δάρα

Μετάφραση: Σόνια Σαλίμπα
Διασκευή: Φαίδρα Σούτου
Σκηνοθεσία: Μαρία Κατσανδρή & Φαίδρα Σούτου
Χορογραφία: Φαίδρα Σούτου
Σκηνογραφία – Κοστούμια: Κατερίνα – Χριστίνα Μανωλάκου
Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης
Sound Design: Μίλτος Μαγκώνης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Λία Τσάνα
Βοηθός Χορογράφου: Μαργαρίτα Τρίκα