Οι δημιουργοί των πολυαγαπημένων ταινιών Toy Story ξανανοίγουν το κουτί με τα παιχνίδια και προσκαλούν τους θεατές να ξαναμπούν στον απολαυστικό κόσμο της πιο περιπετειώδους συμμορίας παιχνιδιών, στο TOY STORY 3! Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους, και σε 3D, στις 24 Ιουνίου από την Audio Visual.

Στο Toy Story 3, καθώς ο Αντι ετοιμάζεται να φύγει για το Κολλέγιο, ο Μπαζ, ο Γούντι και τα υπόλοιπα πιστά του παιχνίδια προβληματίζονται για το αβέβαιο μέλλον τους.

Με σκηνοθέτη τον Λι Ανκριτς («Toy Story 2» και «Finding Nemo»), το TOY STORY 3 είναι μια νέα κωμική περιπέτεια σε 3D που οδηγεί τα παιχνίδια σ’ ένα δωμάτιο γεμάτο ατίθασα μωράκια που δε βλέπουν την ώρα να πιάσουν με τα βρώμικα δαχτυλάκια τους αυτά τα «νέα» παιχνίδια!

Μέσα στο πανδαιμόνια, τα γνωστά μας παιχνίδια προσπαθούν να μείνουν ενωμένα, ώστε «κανείς να μη μείνει πίσω». Εν τω μεταξύ, η Μπάρμπι έρχεται πρόσωπο με πλαστικό πρόσωπο με τον Κεν (ναι, εκείνον το Κεν).

Η βετεράνος παραγωγός της Pixar, Ντάρλα Κ. Αντερσον, αναλαμβάνει την παραγωγή, ενώ ο Μάικλ Αρντ, ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος του «Little Miss Sunshine», προσφέρει στην ταινία τα μοναδικά του ταλέντα και το ξεχωριστό του χιούμορ.