16 χρόνια μετά την τελευταία επαφή με το σύμπαν του George Lucas, το «Star Wars» επιστρέφει δια χειρός J.J. Abrams και «Η Δύναμη Ξυπνάει» στις ελληνικές αίθουσες από τις 24 Δεκεμβρίου 2015.

Παίρνοντας τη σκυτάλη από τον δημιουργό ενός πολύ μακρινού σύμπαντος, που κατάφερε μέσα σε κάτι λιγότερο από 40 χρόνια να δημιουργήσει ένα από τα μεγαλύτερα fan clubs στον κόσμο, ο J.J. Abrams βουτάει στον γοητευτικά σκοτεινό κόσμο του Star Wars, με νέους πρωταγωνιστές αλλά και με τους βετεράνους που έχουν συνδεθεί με το σύμπαν των ταινιών (Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher).

Έτσι, λίγο πριν και παράλληλα με την κυκλοφορία της ταινίας, το Star Wars Academy έρχεται στο The Mall Athens στις 19-20 και 26-27 Δεκεμβρίου από την Feelgood. Οι μικροί φίλοι του Star Wars θα μπορέσουν να μάθουν να πολεμούν όπως οι θρυλικοί Jedi μέσα από μισάωρα μαθήματα με Jedi Master, εξουσιοδοτημένο από την Lucasfilm.

Επιπλέον, σε συνεργασία με το IGN Greece (http://gr.ign.com/) και την CD Media, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να δοκιμάσουν ελεύθερα τα βιντεοπαιχνίδια «Twilight of the Empire» και «Rise Against the Empire» του Disney Infinity 3.0, ενώ μετά την κυκλοφορία της ταινίας θα υπάρχει διαθέσιμο και το «Force Awakens» για ακόμα περισσότερο παιχνίδι!

Όσο για τους ενήλικους fans του σύμπαντος Star Wars, θα μπορέσουν επίσης να πάρουν το Jedi πτυχίο τους σε ένα μοναδικό και ειδικό session που θα γίνει στις 27 Δεκεμβρίου μέσω κλήρωσης στο IGN Greece. 

 

Είστε έτοιμοι να αφεθείτε στην «Δύναμη που Ξυπνάει»;