Ενημερώνουμε το κοινό ότι η προγραμματισμένη για αυτό το Σάββατο 7/11, συναυλία του Παύλου Παυλίδη και των B-Movies, στο PassPort, ακυρώνεται.

Η ομάδα του PassPort “μετακομίζει” προσεχώς σε νέο χώρο, σε κεντρικό σημείο στην Αθήνα, κίνηση για την οποία θα πληροφορηθείτε περισσότερα τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Ως επισφράγιση αυτών των 5 χρόνων που το PassPort πρωταγωνίστησε στα πολιτιστικά πράγματα του Πειραιά, είχε επιλεγεί η εν λόγω συναυλία της 7ης Νοεμβρίου. Άλλωστε, με τον Παύλο Παυλίδη είχαμε τη χαρά να κάνουμε την έναρξή μας τον Οκτώβριο του 2010!

Ωστόσο, λόγω αιφνίδιας ανάγκης να παραδοθεί ο χώρος νωρίτερα από το προγραμματισμένο, παρά τις προσπάθειές μας, η συναυλία δεν θα πραγματοποιηθεί.

Όσοι είχατε ήδη προμηθευτεί τα εισιτήριά σας, μπορείτε να τα εξαργυρώσετε στα σημεία προπώλησης, ενώ ειδικά για όσους τα αγόρασαν μέσω του δικτύου καταστημάτων Public και του www.public.gr, παρακαλούμε να απευθυνθείτε στο PassPort Art (διεύθυνση: Ανδρούτσου 151, Πειραιάς – Τηλ. 210 4130 153).

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, θα είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε σύντομα για τη νέα στέγη του PassPort, καθώς και για τις πρώτες προγραμματισμένες εκδηλώσεις μας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Η ομάδα του PassPort