Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Αίθριο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών έχει τη χαρά να φιλοξενεί ένα πλήρως οργανωμένο Παγοδρόμιο για την ψυχαγωγία και την άθληση των μικρών και μεγάλων φίλων του, το οποίο θα λειτουργεί όλο τον Δεκέμβριο και μέχρι τα τέλη Μαρτίου!

Το κοινό θα έχει και φέτος την ευκαιρία να παρακολουθήσει στο Φουαγιέ των Μουσών απογευματινές και βραδινές Εκδηλώσεις γύρω από το Παγοδρόμιο με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών, μουσικών συνόλων και χορωδιακών σχημάτων, ενώ την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η εντυπωσιακή Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Παγοδρομίου, την οποία θα παρουσιάσουν στο κοινό οι αθλητές της Ice Arena.

Η παγοπίστα έκτασης 375 τ.μ. καλύπτεται πλήρως από ειδικό στέγαστρο, έτσι ώστε μικροί και μεγάλοι να πατινάρουν υπό όλες τις καιρικές συνθήκες. Στον χώρο πλησίον του παγοδρομίου, γονείς και συνοδοί θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν τους πατινέρ απολαμβάνοντας ένα ρόφημα, ένα ποτό ή ένα σνακ.

Εξειδικευμένο προσωπικό θα βρίσκεται συνεχώς στην παγοπίστα φροντίζοντας για την ασφάλεια των επισκεπτών και μαθαίνοντάς τους τις βασικές τεχνικές του πατινάζ. Επίσης, έμπειροι προπονητές θα είναι στη διάθεση όσων ενδιαφέρονται να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα καλλιτεχνικού πατινάζ.

Εκδηλώσεις γύρω από το Παγοδρόμιο

Φουαγιέ των Μουσών – Δεκέμβριος 2016, ώρες 17:00 και 19:00

11-12-2016 Μικροί Μουσικοί–Ωδείο Αθηνών
18-12-2016 Μαντολινάτα και κιθαριστικό σύνολο Μουσικών Εργαστηρίων Δήμου Παλλήνης, Ιάκωβος Κολανιάν
23-12-2016 Polyphonica DrumsΤeam, υπό τη διδασκαλία του Γιώργου Φασόλη και του Μιχάλη Αφολάγιου (17:00) και Χορωδία Polyphonica υπό τη διδασκαλία της Μαρίζας Βαμβουκλή (19:00)
29-12-2016 Santa Barbara Guitar Orchestra, διεύθυνση ορχήστρας και σόλο κιθάρα Αλέξανδρος Παπαρίζος (special guest star: Μαρίτα Παπαρίζου, μετζοσοπράνο)

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ευχαριστεί θερμά τους καλλιτέχνες για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις του Παγοδρομίου.