Το Καλοκαίρι των Νέων Καλλιτεχνών

Τo καλοκαίρι του 2008 εγκαινιάστηκε στην αίθουσα τέχνης Καπλανών 5 η ενότητα Το Καλοκαίρι των Νέων Καλλιτεχνών. Πρόκειται για μια ομαδική έκθεση – ενότητα, που παρο

Τo καλοκαίρι του 2008 εγκαινιάστηκε στην αίθουσα τέχνης Καπλανών 5 η ενότητα Το Καλοκαίρι των Νέων Καλλιτεχνών. Πρόκειται για μια ομαδική έκθεση – ενότητα, που παρουσιάζεται στο τέλος κάθε εκθεσιακής περιόδου …

μη θεματική, με αποκλειστικό σκοπό την παρουσίαση του έργου νέων εικαστικών δημιουργών.

Φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά η ομώνυμη έκθεση, σε ελεύθερη θεματολογία, ξεκινά την 1η Ιουνίου. Οι εννέα παρουσιαζόμενοι, μέσα από τα έργα τους, καλλιτέχνες δεν έχουν κοινές αφετηρίες, ως προς το σκεπτικό τους, ούτε μορφολογικές συγγένειες ή άλλα κοινά εξωτερικά γνωρίσματα που να τους ομαδοποιούν.

Τα αποτέλεσμα –και αυτή τη φορά- συναρπαστικό: Παρουσιάζεται η εναγώνια καθημερινότητα που συνεχώς επιδοτείται από τις δυναμικές συναιρέσεις των αντιφατικών της όψεων, με όχημα τη φαντασία.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Βασίλης Βούλγαρης, Άννα Γκαμαρίαν, Νίκος Καμπασελέ, Ηλίας Καρράς, Μάρκος Μπλάτσιος, Stelios P., Ζαχαρίας Παπαντωνίου, Μυρτώ Φερεντίνου, Kallan Canuto.

x
Το CultureNow.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγηση στο site. Συμφωνώ